Un nou premiu in Programul Wellness Tricks!!! Wow ce de bunatati!

  • 1

Un nou premiu in Programul Wellness Tricks!!! Wow ce de bunatati!

2015_01_23 Wellness Tricks placa final22Premii si iar premii!!!

Buna, nici nu v-am salutat! Salut! Sunt asa de fericita de rezultatele voastre! Sunt din in ce in ce mai mari! Azi suntem la subiect! Topul din saptamana 4 este:

  1. Jakab Zoltan
  2. Liana Moisescu
  3. Simona Barsasteanu
  4. Bianca Vesteman
  5. Casian Andreea
  6. Florina Lixandru

Iar premiul merge la numarul ……..…2!!!!! Felicitati Liana Moisescu!!!!! Esti castigatoarea premiului din saptamana 4!

Liana ne spune ca:

„Concluzia zilei: Incep sa vad cat de usor este sa mananci simplu! Cumva, am ajuns sa hiper-complicam lucrurile, sa gatim feluri de mancare laborioase cu n ingrediente. Mananc simplu si ma simt minunat. Fac sport zilnic iar fizicul meu e intr-o stare super. Si nu in ultimul rand, rad mult si ma simt fericita! Am invatat multe din programul acesta si ma simt mandra de mine si partenera mea, Adela! Ne-am ajutat reciproc si uite ca a mai ramas o singura saptamana si ducem aceasta provocare la capat, si nu numai, o transformam intr-un stil de viata! Multumim Florentina and team! ^_^”

Liana pentru a intra in posesia premiului te rog sa imi trimiti un mail pe florentina.gionea@yahoo.com cu datele tale!

Dar nu pot sa inchei si fara alte rezultate semnificativa saptamana aceasta!

*”Cat am ras zi si in ce circumstante? Cam mult (peste 5 minute). A fost o zi cu zambete multe si la serviciu. I-am implicat si pe colegii de department in provocare; si toti au fost entuziasmati de propunere. Seful a spus glumind ca nu se rade pe timpul companiei. Anyway, pe langa munca am ras la antrenamentul de Hatha Yoga cand mi-am pierdut pentru o clipa echilibrul si am dezechilibrat si pe altii. Am ras si cu prietenii la o discutie purtata seara tarziu.” Zoltan Jakab

”Saptamana aceasta mi s-a parut cea mai frumoasa dintre toate. Provocarea a fost una extrem de usoara. Eu credeam ca rad mult dar nu era chiar asa. Radeam dar cu masura. Acum am fost mai degajata, mi-am dat voie sa rad in hohote, cu forta, cu toata fiinta. A fost minunat! Am dobandit o energie incredibila si o stare generala nemaipomenita. M-am simtit plina de viata si am transmis asta si celor din jur.munci impreuna sa salvam relatia noastra. Multumesc Florentina pentru schimbarile pe care le-ai adus in viata mea! Saptamana acesta am castigat mult mai mult decat imi puteam imagina. Si cand te gandesti ca totul a pornit de la minim 5 minute de ras pe zi!” Florina Lixandru

Cu drag,

Florentina

PS: Am lansat tabara de detoxifiere si stil de viata sanatos! Sunt locuri putine! Detalii aici!


1 Comment

Liana Moisescu

4 martie 2015 at 11:15 am

Multumesc din suflet si felicitari atat celor nominalizati cat si celor care fac parte din super programul Wellness Tricks!! :)

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.