Terapia polarității cea mai eficientă metodă de re-echilibrare energetică pe care am testat-o! Intenționez să merg la cursuri!

  • 2

Terapia polarității cea mai eficientă metodă de re-echilibrare energetică pe care am testat-o! Intenționez să merg la cursuri!

Fotograf: Gabriel Filip

Fotograf: Gabriel Filip

De curând am avut ocazia să testez Terapia Polarității, o terapie care pare nouă, dar care e veche de când lumea și care face minuni!  Pentru a avea o sănătate echilibrată, nu doar nutriția și sportul sunt necesare, sănătatea mentală și emoțională sunt musai de obținut. Am lucrat cu șamani, am lucrat singură o perioadă, însă în sistemele noastre energetice sunt stocate informații de la Adam și Eva. Așa că oricât de sănătoasă aș fi, tot mai am câte ceva de rezolvat.

De curând am cunoscut-o pe doamna Marlena Scarlat, psiholog, psihoterateut, specializată în Terapia Polarității, Tehnica Su Jok, ce să mai o doamnă de minune. Te citește ca pe o carte deschisă de la prima consultație. În urma consultației, prima concluzie a fost că mi-ar prinde tare bine o ședință de polaritate. Am acceptat imediat! Știam eu că e de bine. Și a inceput năvala de sentimente și emoții ce trebuiau eliberate și duse în Univers, pentru că eu nu mai aveam nevoie de ele!

Ședința a început cu apăsarea punctelor cheie pe meridianele energetice, deblocarea centrilor la nivelul coloanei și restul nu vă mai spun, pentru că fiecare ședință se desfășoară în funcție de nevoile fiecărei persoane. Tot ce pot să vă spun este că după ședința de polaritate eram alt om, mă simțeam bine, liniștită și cu o bucurie interioară tăcută ce umbla prin fiecare celulă. Asta da senzație! Mi-a plăcut atât de tare încât îmi doresc să pot practica și eu terapia prin polaritate. Și cum nimic nu este întâmplător în weekend doamna Marlena are curs de inițiere în Terapia Polarității.

Cursul de Terapie a Polarității reprezintă o introducere în echilibrarea energiei prin polaritate.Teoria polarității este vastă asemenea unui continent neexplorat sau a unei ramuri științifice recente. Acest curs urmărește să vă familiarizeze cu teoria polarității și să va dezvăluie propriul potențial de vindecare,precum și să împingă cât mai departe propriile noastre limite.Teoria polarității cuprinde o abordare holistică a sănătății și vindecării. Ceea ce înseamnă că se ocupă de persoană în mod integral: gânduri și atitudini, nevoi alimentare și evident, ședința de polaritate care ajută trupul să se vindece singur.

Terapia Polarității de la Christos încoace

Echilibrarea energiei aduce și echilibrarea tuturor funcțiilor unei persoane deci, într-un cuvânt , sănătate. Este vorba despre energia pe care Christos a numit-o Lumina, rușii energie bioplasmatică, indienii prană, Reichenbach s-a referit la ea că forță odică, vracii din Hawai numind-o mana, Paracelsus munia, chinezii chi, în manuscrisele alchimiștilor este fluidul vital, Hipocrat o numește forță vitală a naturii. Sunt mai multe feluri de a numi-o și pentru simplificare ne vom gândi că de fapt este energia ce curge prin organismul nostru și hrănește fiecare celulă. Acest curent de energie de multe ori slăbește sau are blocaje care duc la îmbolnăviri. Energia nu este rea sau bună ci, poate fi doar direcționată greșit.

Marlena Scarlat, psihoterapeut in terapii complementare

Marlena Scarlat, psihoterapeut in terapii complementare

Ce este polaritatea?

Polaritatea direcționează forța vieții pe căile naturale,pentru a desface nodurile energetice cauzate de stres fizic și emoțional. Echilibrarea energiei prin polaritate este o metodă simplă și eficientă pentru a determină relaxarea profundă necesară vindecării. Este o metodă ușor de învățat, subtilă, puternică, nepericuloasa și amuzantă. Folosind curenții forței vieții care curg în mod natural prin mâinile fiecăruia, putem eliberă și echilibra energia altei persoane. Atâta timp cât această energie curge liber, avem o senzație de pace, bucurie, iubire și sănătate.

Ce se întâmplă după o ședință de polaritate?

Când aura este echilibrată, nervii sunt relaxați. Nervii controlează mușchii, iar mușchii susțin oasele. Nu este nici o surpriză deci, să vedeți cum oasele se așează la locul lor în urmă unei polarități. Deoarece polaritatea acționează la niveluri atât de profunde, veți constata schimbări foarte importante la persoanele cu care lucrați. Oamenii cu tulburări emoționale pot începe să se elibereze, să ierte și să se relaxeze. Forța vieții nu face distincție între durerea fizică și cea emoțională. Ambele nu sunt altceva decât manifestări ale blocării forței vieții. De-a lungul timpului, s-a văzut cum polaritatea ajută ținerii și bătrânii care suferă de diferite afecțiuni. În multe cazuri, polaritatea determină o alinare eficientă a durerii, fără medicamente. Cei care acordă ședințe de polaritate fac să circule forță vieții, deci și ei pot beneficia de această. Când se creează un circuit al iubirii, toți cei implicați în el dobândesc o stare mai bună. De-a lungul secolelor, mulți oameni au afirmat că dragostea este cel mai bun vindecător. Mai mult , Terapia Polarității poate fi îmbinată în mod eficient cu orice altă terapie.

Dacă v-ați convins de puterea Terapiei Polarității și doriți să vă specializați în acest domeniu, fie pentru folosul personal, fie pentru a lucra cu pacienții, încă vă mai puteți înscrie la Cursul de Terapia Polarității ce va avea loc între 25-27 octombrie 2013, la Centrul Forța Vieții din București.

Programul cursului este următorul:

Vineri: 17.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 16.00
Duminică:10.00 – 15.00

IMPORTANT: Numărul de locuri este limitat la maximum 14 persoane!

Participanții vor primi suport de curs și diploma.

Investiția in persoana ta, este 375 RON.  Persoanele care se înscriu și achită un avans de 100 ron. Persoanele care achită avansul până la data de 23.10.2013, beneficiază de un discount de 50 ron. De aceeași reducere beneficiază și persoanele pensionate, cât și studenții. Înscrierea devine efectivă numai în momentul achitării avansului.

Înscrieri și informații la tel. 0740030052, 0730509824 și pe adresa de mail marlengoldhand@yahoo.com.

Cursul de Terapia Polarității îl recomand tuturor. Am rămas fascinată de la prima ședință și tare mi-aș dori să văd cât mai mulți terapeuți holistici că practică polaritatea. Grăbiți-vă, încă vă mai puteți înscrie!

Pentru curioși: un video de la Senso TV despre Terapia prin Polaritate și cum se desfășoară o ședință:

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


2 Comments

POP CORNEL

2 noiembrie 2013 at 11:24 pm

In ceea ce priveste nevoile alimentare, pe ce mergeti? Cornel Pop, Cluj, pop_cornelk@yahoo.com, 0742211357

    Florentina Gionea

    4 noiembrie 2013 at 12:41 pm

    Depinde de nevoile fiecaruia. Nu am inteles foarte bine intrebarea.

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.