Suferi de rana de tradare? Vezi daca te incadrezi in principalele caracterisitici

  • 0

Suferi de rana de tradare? Vezi daca te incadrezi in principalele caracterisitici

Buna,

Cele_5_rani_care_ne_impiedica_sa_fim_noi_insine_ascendent-500x500Nu v-am spus pana acum, dar forma corpului fiecarui om corespunde unei anumite rani care se formeaza in copilarie. Nu este o coincidenta ca suntem slabi, grasi sau cu un corp zvelt si puternic. Aceste rani pun peste sufletul nostru mai multe masti pe care le purtam toata viata, pana descoprim rana. Si scopul lor este sa evoluam si sa crestem.

Cele 5 rani care nu ne lasa sa fim noi insine este cartea lui Lise Bourbou, autoarea canadiana care ne viziteaza frecvent in ultima perioada, si nu intamplator. Romania este intr-o faza de vindecare sufleteasca mare, pentru ca va trebui in viitorul apropiat sa isi ocupe locul cuvenit in lume. Dar sa revenim la ranile noastre. Ele sunt:

  1. umilinta
  2. tradare
  3. abandon
  4. nedreptate
  5. respin.gerea

Fiecare dintre noi avem una sau mai multe dintre aceste rani. Eu am lucrat foarte mult pe ale mele si cred cu tarie ca se pot vindeca.

Azi vreau sa aduc in atentia voastra rana de tradare. Ea se formeaza in perioada 2-4 ani si are legatura cu parintele de sex opus. De exemplu, o fetita de 3 ani are anumite asteptari de la tatal sau, iar acesta nu i le indeplineste, fetita formeaza rana de tradare, iar pe tot parcursul vietii se va confrunta cu situatii de tradare pana cand va identifica rana si o va vindeca.

In cartea lui Lise Bourbeau „Cele 5 rani care nu ne lasa sa fim noi insine este cartea” sunt descrise cu lux de amanunte toate detaliile fiecarei rani asa cum se manifesta ea la varsta adulta.

tradareCaracteristicile ranii de tradare

Activarea ranii: intre doi si patru ani in relatia cu parintele de sex opus. Inselarea increderii sau a asteptarilor neimplinite in conexiunea iu bire-sexualitate. Manipulare.

Masca: dominator
Corpul: inspira forta si putere. La barbati, umerii mai largi decat soldurile. La femei, soldurile mai largi si mai puternice decat umerii. Piept bombat. Pantece bombat.

Ochii: privire intensa si seducatoare

Vocabular: „disociat”, „ai inteles intrebarea?”, „eu sunt capabil”, „lasa-ma pe mine sa fac asta”, ,,stiam eu”, „ai incredere in mine”, „nu am incredere in cu tare persoana”.

Caracter: se considera foarte responsabil si puternic.Cauta sa para special si puternic. Nu isi tine promisiunile si angajamentele sau face eforturi pentru a le tine. Minte cu usurinta. Manipulator. Seducator. Are multe asteptari. Dispozitie schimbatoare. Este convins ca are dreptate si incearca sa-i convinga si pe ceilalti. Nerabdator. Intolerant. Intelege si actioneaza repede. Performant pentru a fi remarcat. Actor. Se confeseaza greu. Nu isi arata vulnerabilitatea. Sceptic. Ii e teama sa iasa dintr-un angajament.

Cea mai mare teama: disocierea, separarea, renegarea.

Alimentatia: apetit bun. Mananca repede. Adauga sare
si condimente. Se poate controla cand e ocupat, dar apoi poate pierde controlul.

Boli posibile: boli legate de control si de pierderea acestuia, agorafobie, spasmofilie, afectiuni ale sistemului digestiv, boli terminate in ,,-ita”, herpes bucal.

Mai multe nu va spun. Luati cartea lui Lise si va regasiti acolo unde este cazul. Cat despre Lise, ea vine in Romania pe 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie cu atelierele „Asculta-ti corpul!” . Va recomand din tot sufletul sa mergeti. Modalitatile cu care ea lucreaza sunt extrem de eficiente. Pentru detalii despre program si inscriere click AICI!

Mai mult, prietena mea Clara Toma, organizatoarea evenimentului ofera celor care se inscriu de pe iubimsigatim.ro 1 sedinta de coaching GRATUITA, tot ce trebuie sa faci e sa mentionezi iubimsigatim.ro la inscriere. Asadar, nu mai stati pe ganduri vindecati-va sufletul si corpul!

Sanatate si succes!
Florentina Gionea
Specialist in Nutritie si Wellness
http://www.iubimsigatim.ro


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.