Solaris are premii pentru un nou participant în Programul Wellness Tricks! Vezi cine e!

  • 0

Solaris are premii pentru un nou participant în Programul Wellness Tricks! Vezi cine e!

2014_04_16 Wellness Tricks placa sponsoriSalutareee, săptămâna 3 a fost provocatoare pentru participanții în Programul Wellness Tricks! Ei au avut de renunțat la carne, lapte și ouă. Au avut 3 variante de detox puse la dispoziție și fiecare a ales ce a crezut că i se potrivește mai bine! Sunt uimită de rezultatele lor în numai o săptămână. Combinația dintre hidratare corectă, sport și alimentație are un efect rapid și de impact.

Vă relatez câteva dintre concluziile săptămânii 3 din Programul Wellness Tricks. Aproape toți participanții au respectat cele 5 mese pe zi, 3 mese principale și 2 gustări. Unii dintre ei au sărit peste micul dejun, dar niciunul peste prânz, cină sau gustări. Ceea ce este excelent! Îi felicit pe toți.

Ispita dulciurilor nu i-a iertat pe unii, cam la sfârșit de săptămână au cedat, când au mâncat aproape o ciocolată întreagă (o punem pe seama recompensei :) ). În rest și-au potolit pofta de dulce cu ananas, căpșuni, cireșe, curmale sau smochine. Au avut și hrană crudă la fiecare masă. Ce să mai, sunt foarte mândră de ei!

Și în această săptămână avem tot o câștigătoare. Numele ei este ……… Simona Cojanu din Mediaș! FELICITĂRI Simona! Să te bucuri de produsele de la Solaris și de consilierea pe nutriție pe care 0 vei face cu mine. Pentru a intra în posesia premiului, te rog să trimiți un mail la florentina@iubimsigatim.ro.

Ce a experimentat Simona în săptămâna 3:   ”Săptămâna 3 a fost o adevărată provocare pe care o așteptăm și o plănuiam demult. Rezultatele m-au uimit foarte tare. După 2 zile mi-au ieșit două coșuri unul pe nas și celălalt pe corp, lucrul asta mi se întâmplă ffff rar și mi-am explicat această reacție a corpului la detoxifiere, corpul a aruncat afară toxinele. Am fost vioaie, energică și nu mi-a fost greu să fac exercițiile din varianta ușoară. Ce a fost mai interesant și foarte motivant, reacția unor persoane care nu m-au văzut de ceva vreme și care au remarcat CĂ AM ÎNTINERIT!  Deci sunt foarte motivată să duc acest program până la capăt!!! Deja am câștigat mai mult decât premiile puse la bătaie în acest program. Și cireașa de pe tort: săptămâna asta s-a mai dus o jumătate de kilogram, alăturându-se celui de săptămâna trecută. Mulțumesc Wellness Tricks! ”

Simona uite că ești și mai norocoasă! Îți urez succes și să termini programul cu bine! Felicitări tuturor. Deja valoarea premiilor a crescut, continuați să adoptați un stil de viață sănătos! Până data viitoare …

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.