Săptămâna aceasta fac meniul maestrului iluminat Yogeswarananda Giri

 • 2

Săptămâna aceasta fac meniul maestrului iluminat Yogeswarananda Giri

swami-yogeswarananda-În acestă săptămână am onoarea de a mă ocupa de meniul maestrului în Kriya (știința respirației), Yogeswarananda Giri. Sunt pasionată de India, de cultura lor, de portul lor, de bucătăria lor impresionantă și extrem de variată. Parcă bucățele din India vin la mine în ultima vreme, sau India mă cheamă. Ce m-ar mai bucura să fac cursuri de specializare în Ayurveda. Dar toate la timpul l0r! :)

Maestrul Yogeswarananda vine în România la invitația Institutului pentru Dezvoltarea și Extinderea Conștiinței. Acesta va susține 4 zile de inițieri în Kriya Yoga în București și va participa la o conferință de presă organizată la Anahata Center.

Programul se va desfășura astfel:

Miercuri și Joi: inițieri în Krya Yoga în grup restrâns.

Vineri seară de la ora 18.30: Conferință la Anahata Center pe tema Kriya Yoga: Știința Iluminării (va exista sesiune de întrebări și discuții).

Sâmbătă și Duminică: Inițieri în Kriya Yoga la Anahata Center.

Realizările spirituale ale maestrului Yogeswarananda Giri au fost recunoscute de către alți mari maeștri, cum ar fi Swami Paramananda Giri, Swami Bhavananda Giri și Swami Narayan Giri. De asemenea, maestrul este un mare inițiat în astrologia cosmică. Yogeswarananda ține cursuri și inițieri în Kriya Yoga atât în Europa cât și în Statele Unite ale Americii.

Pentru cei care nu știu, Kryia Yoga este știința care se ocupă cu respirația ce poate genera diverse procese de întinerire și iluminare. Yogeswarananda Giri definea Kriya Yoga în una din cărțile sale astfel: ”Kriya Yoga este o metodă simplă, psiho-fiziologică, prin care sângele uman este decarbonat și reîncărcat cu oxigen. Atomii din acest oxigen suplimentar sunt transmutați prin corp pentru a întineri creierul și centrii energetici spinali. Prin oprirea acumulării de sânge venos, yoghinul este capabil să reducă sau prevină descompunerea țesuturilor.”

Este cât se poate de adevarat! Putem întineri dacă știm să ne încărcam cu energie și să îi dăm corpului doar ceea ce are nevoie printr-o respirație și o alimentație corectă și echilibrată.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre inițierile în Kriya făcute de maestrul Yogeswarananda Giri sună la 0729.032.755. Poate ai prieteni curioși spune-le și lor Facebook și Twitter!

Citește și

Știi care sunt cele mai importante 3 reguli pentru a fi sănătos? E mai greu decât credeai


2 Comments

Georgiana

23 iulie 2013 at 12:29 pm

Buna Flori,

Un sfat pentru acest blog…pagina de fundal e prea tipatoare si nu pot sa citesc articolele…

Te pup
Bafta!

  Florentina Gionea

  23 iulie 2013 at 12:36 pm

  Buna Georgiana,

  Blogul Iubim Si Gatim isi va schimba fata curand si vom trece pe .ro. Daca nu vezi bine scrisul, presupun ca citesti de pe laptop, tot ce trebuie sa faci e sa aduci ecranul perfect pe perpendicular cu privirea ta si s-a rezolvat!

  Sanatate si succes!

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.