S-a extras primul câștigator al Programului Wellness Tricks. Premii multe de la Solaris primește!

  • 0

S-a extras primul câștigator al Programului Wellness Tricks. Premii multe de la Solaris primește!

2014_04_16 Wellness Tricks placa sponsoriUraaa, avem câștigătorul din Săptămâna 1 din Programul Wellness Tricks. El va primi premii consistente de la sponsorul nostru Solaris. Un coș mare mare cu bunătăți în valoare de 250 lei va ajunge în decursul acestei săptămâni la unul dintre participanții programului Wellness Tricks.

Vă mai țin puțin în suspans și vă fac un rezumat al săptămânii ce a trecut. Prima provocare a fost aceea de a consuma 2 litri de apă pe zi. Cei mai mulți dintre concurenți întâmpinau dificultăți când venea vorba să consume în mod regulat apă. Ca și tendință, consumul de apă a fost respectat. Majoritatea a consumat 1 litru de apă pe durata zilei și restul de un litru seara :) . Asta înseamnă că nu sunt obișnuiți să consume regulat apă toată ziua. Din a treia zi trendul s-a schimbat și apa a fost distribuită uniform și corect.

Câteva mărturii despre rezultate:  ”Mă simt mult mai bine decât înainte când consumam foarte puțină apă. Nu mai îmi simt stomacul așa plin ca de obicei.”, ne spune Andreea.

”A fost o zi reuşită deoarece am putut să ţin cont de momentele când NU trebuie să beau apă.” concluzionează Adrian în ziua 3.

”Cum m-am simțit azi? – starea de bine se îmbunătățește. Deși m-am trezit cu greu dimineață la o ora târzie, pe parcursul zilei am fost mai vivace și mai mult chef de viață. Ușoare dureri de cap în a 2-a parte a zilei pe care am încercat sa le tratez cu un cappuccino, dar n-a funcționat.  Simt o îmbunătățire considerabilă a tranzitului intestinal. Eliminarea scaunului fără efort.”, mărturisește Aliona.

Îmbunătățirea tranzitului intestinal a fost menționată de mai mulți participanți în Programul Wellness Tricks numai după 3 zile de consumat apă plată în mod regulat și  cu PH ridicat. Alte beneficii: aspectul pielii s-a îmbunătățit, probleme renale rezolvate, stare de bine s-a făcut prezentă încă din ziua 3.

Felicitări tuturor participanților în Programul Wellness Tricks. Din păcate avem doar un singur premiu săptămâna aceasta de la Solaris. Voi face tot posibilul ca în săptămânile viitoare să acord mai multe premii.

Gata cu vorba! Câștigătorul este ….. de fapt avem o câștigătoare! Ea se numește Violeta Dima! FELICITĂRI VIOLETA! Violeta te rog sa trimiți un mail pe florentina@ iubimsigatim.ro pentru a afla cum intri în posesia premiului!

Violeta este din București și lucrează într-un mediu agitat. Pentru ea a fost dificil să bea 2 litri de apă pe zi, dar a reușit!!! Câteva din mărturiile ei:

”Ușor, ușor încep să mă obișnuiesc, deși încă e greu pentru mine.”, spune Violeta în a doua zi de respectat provocarea!

”Trebuie să mă ambiționez să beau apă și când sunt în weekend. La birou am sticluța de 500 de ml pe birou, dar acasă neglijez hidratarea.”

”Concluzia săptămânii : Încă mai am de lucrat la obișnuința de a bea apă mai ales în timpul weekendului.”

Bravo Violeta! Să te bucuri de bunătățile oferite de Solaris și să fii în formă pentru că mai avem încă 3 săptămâni din Programul Wellness Tricks, plus cea care se află în curs.

Încă vă mai puteți înscrie în Programul Wellness Tricks! Puteți să îl respectați din săptămâna în care vă înscrieți. Singura situație ar fi că nu puteți câștiga marele premiu, însă puteți concura pentru premiile săptămânale oferite de Solaris. Programul a început în 18 mai și se află în Săptămâna 2. Pentru mai multe detalii dă click aici: http://iubimsigatim.ro/WellnessTricks/wellnesstricks.php

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în nutriție și wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.