Ai mancat prea mult de Pasti? Afla ce se intampla in corpul tau!

abdomen

Bine te-am gasit si Hristos a Inviat,

Masa de Pasti a fost copioasa, bucatele alese. Nu mereu poti manca pasca, drob, sarmale, multe, multe prajituri. Da, placerea e mare, la fel a fost si tentatia. Acum e momentul sa afli daca ti-a afectat organismul masa de Pasti si ce ar fi bine sa pui in aplicare pentru a te reface.

Programeaza-te la Routine Control

Routine Control este o consultatie de rutina sau de verificare a starii sanatatii si stilului alimentar.

Routine Control cuprinde:

 1. 1 test cu Quantum Analyzer
 2. Interpretare rezultate
 3. 1 test cu analizator al comopizitiei corporale
 4. Interpretare rezultate
 5. O scanare bio-informationala personala (specializarea mea)

BONUS: 10 minute se lucru energetic pe nevoile tale

Consultația începe cu testarea făcută cu Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer. După testare se interpretează rapoartele și se stabilește care ar fi următorii pași..

Cum se desfașoară o consultație cu Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer ?

Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer este softul care ma ajută să văd în profunzime toate criteriile ce trebuiesc luate în considerare atunci când vine vorba de diagnosticarea persoanei consultate. Softul are o precizie foarte mare și poate spune cu exactitate ce boli s-au instalat deja în corp sau care sunt doar în structurile energetice.

Testarea durează 60 de secunde, este nedureroasă și neinvazivă și în urma ei se obțin 28 de rapoarte de sănătate. Pe baza unor date introduse în softul Quantum Analyzer și prin citirea câmpurilor energetice personale, se fac analize generale ale:

 • sistemului cardiovascular, gastro-intestinal, nervos,
 • plămânilor, ficatului, bilei,
 • funcțiilor renale, funcțiilor sexuale,
 • glicemiei, vitaminelor, oligoelementelor, aminoaciziilor esențiali, coenzimelor,
 • metalelor grele, alergiilor,
 • prostatei ( în cazul bărbaților), ginecologice (pentru femei),
 • se calculează masa musculara, indicele corporal, masa de grăsime, greutatea țintă,
 • calitățile fundamentale ale corpului precum pH-ul, hipoxia, nivelul de hidratare.

Cum funcționează Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer ?

Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer a fost creat de experți în medicină și informatică, pe bază studiului asupra a o sută de milioane de cazuri clinice în decurs de mai mulți ani. Aparatul Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer poate detecta schimbări de sănătate înainte de simptome evidente și apariția semnelor de boală. Detectarea timpurie va face tratamentul acestora mai ușor.

Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer este un echipament de asistență wellness, care poate analiza și reda starea de sănătate a persoanei testate. Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer este un detector de sănătate ce integrează medicina, bioinformatică, inginerie electrică și alte științe.

Cine poate fi testat cu Quantum Resonance Magnetic Health Analyzer ?

Testele se pot face pe orice tip de persoană indiferent de vârstă. Cea mai mică vârstă testată până acum a fost de 6 ani, în urma testului s-au obținut următoarele rapoarte: vitamine, oligoelemente, coenzime și aminoacizi. Nu este recomandat persoanelor care au peacemaker.

 • Precizia rezultatelor testului este de 80-90 % in comparatie cu analizele medicale.
 • Interpretarea rezultatelor testului este complementara cu informatiile oferite de test. Anumite conexiuni intre sistemele organismului se fac doar prin priceperea terapeutului care efectueaza testul.
 • Recomandarile nutritionale se fac in functie de stilul alimentar prezent si de rezultatele testului cu Quantum Analyzer.

Pret: 297 RON

Suna pana la data de 15  mai si beneficiaza de OFERTA SPECIALA: 165 lei pentru Routine Control! Programari si detalii la 0727784667. Cabinetul se afla in zona Mosilor, pe Str Lunei Nr 5, Bucuresti.

 

 

Te astept cu drag,
Florentina Gionea
Specialist in Nutritie Energetica


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.