Recomandarea zilei: Cartea ”Despre cancer” de Lise Bourbeau

  • 0

Recomandarea zilei: Cartea ”Despre cancer” de Lise Bourbeau

despre cancerLise Bourbeau a fost în România, săptămâna trecută, pentru a-și lansa noua carte ”Despre cancer”. V-am povestit cum a fost la eveniment și ce mesaje a avut de transmis Lise în cadrul conferinței. Între timp am citit o parte din cartea pe care v-o recomand azi. Nu e cazul să aștept să o citesc pe toată, să pot spune că este foarte bună.

De ce recomand cartea „Despre cancer” de Lise Bourbeau:

  • te ajută să te vindeci de cancer
  • te ajută să înțelegi ce cauze și factori au determinat instalarea bolii
  • te ajută să faci pașii necesari pentru a nu se întoarce boala la tine după operație

Cartea este folositoare tuturor, nu doar bolnavilor de cancer, ea te ajută să înțelegi cum funcționezi din punct de vedere comportamental și emoțional. Te face să conștientizezi în ce stadiu se află relațiile cu părinții tăi și cum să le accepți și să le vindeci.

Lise Bourbeau Este autoarea a 15 cărți, printre care se numără best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Cursurile sale practice și filozofia simplă pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane sa obțină schimbări concrete în modul lor de a trai. Este fondatoarea celei mai renumite școli de dezvoltare personala din Quebec, a cărei filozofie de viață este difuzată în prezent în 22 de țări, în 9 limbi.

Lise Bourbeau și-a început specializarea în metafizica în urma cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane.

A ajutat un mare număr de participanți la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecțiunilor și ale bolilor de care sufereau. În același timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoșiri produse.

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconștiente manifestate pe plan emoțional și mental. Astfel, fizicul ne avertizează pentru a reveni pe o cale a armoniei și a iubirii.

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenția de a înlocui tratamentele medicale. Din contra, este necesara ca o varianta complementara, deoarece tratamentul fizic reprezinta doar o soluție temporara.

Cartea ”Despre cancer” de Lise Bourbeau, Editura Ascendent, se găsește în librării, prețul cărții este de 25 de lei. Vă recomand să citiți această carte, chiar dacă nu suferiți de cancer, vă va ajuta foarte mult să înțelegeți cum să ne auto-vindecăm!

Până data viitoare

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

Citește și

Cum a fost la lansarea cărții ”Despre cancer” și ce mesaje am primit de la Lise Bourbeau


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.