Rafaello făcut în casă de Florii – La mulți ani!

  • 21

Rafaello făcut în casă de Florii – La mulți ani!

Sunt Floriile, sărbătoarea intrării lui Iisus în Ierusalim! Mulți dintre români își sărbătoresc onomastica azi! Va urez tuturor La mulți ani  și să aveți o primăvară frumoasă! V-am pregătit un desert delicios, așa în cinstea voastră.

Tot azi, Iubim Și Gătim împlinește o lună de la lansare! Vă mulțumesc tuturor pentru interesul vostru. Ca un mic raport, Iubim Și Gătim a trecut de 7000 de vizualizări, comunitatea românească din străinătate este și ea alături de noi. Români din  peste 40 de țări ne urmăresc. Am rămas surprinsă de vizitele din Japonia, Australia, Thailanda, Canada, Egipt!

Gata cu vorbăria! Hai să facem desertul delicios!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4Zeigtk-BIs]

P1030475Ingrediente:

200 g unt

300 g brânza dulce

200 g fulgi de nuca de cocos

alune de pădure

miere după gust

Ingredientul secret: esență de migdale

Compoziția se poate împărți în 8 porții. (Mi-au ieșit 24 de bomboane)

Cost per porție: 3 lei

PS: Rafaello se poate trece și prin alte tipuri de fulgi de diferite culori!

Să aveți poftă și nu uitați să dedicați desertul prietenilor voștri sărbătoriți!


21 Comments

Ioana

4 iunie 2013 at 12:54 pm

Buna Florentina, reteta pare grozava, as vrea sa o incerc. De unde iei mierea?

Leave a Reply to Wanita Anulează răspuns

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.