Puterea vizualizării! Cum e să vorbești în fața a peste 300 de oameni!

  • 0

Puterea vizualizării! Cum e să vorbești în fața a peste 300 de oameni!

cover LYL 5 Dragos BarbalataÎncă am un zâmbet imens pe față după evenimentul Lead Your Life 5.0 de aseară. Dacă l-ai ratat ai grijă ca data viitoare să nu se mai întâmple! :) Cei care au fost prezenți au avut multe de învățat.

Nu pot să trec la tema de azi, Puterea vizualizării, până nu vă povestesc un pic ce nebunie a fost la evenimentul organizat de Dragoș Barbălată și Young Professional Club. Am ajuns devreme, eram invitat special și am considerat că este oportun să fiu la fața locului înainte de începerea acțiunii. Ce vedeam în fața ochilor era o sală mare plină cu scaune goale, pe care stăteau elegant doar formularele de înscriere.

Dragoș mă ia de mână și mă duce în fața sălii, pe locul rezervat scenei. Mă întreabă: Ce simți? Nimic, deocamdată!, îi răspund eu. Eram sinceră în acel moment, chiar eram liniștită eu cu mine. Nu știam ce va urma! Însă emoțiile au început să apară pe moment ce sala începea să se umple. Multe persoane venite cu diverse așteptări, multe persoane cunoscute, dar și mai multe necunoscute. Deși inima îmi bătea 13-14, din profunzimea sufletului meu se auzea o voce: ”Nu-ți face griji, totul va ieși bine!”. Am decis să o ascult și să las emoțiile să curgă în voie.

Mereu m-am văzut vorbind în fața multor oameni, pe scene mari, unde transmiteam informații cu mare impact asupra publicului. Vizualizare, vizualizare, dar să se întâmple așa repede?!? Aseară, m-am trezit că vorbesc în fața a peste 300 de oameni. Asta e WOW! Însă mai WOW decât WOW a fost interacțiunea cu ei. Am descoperit oamenii minunați, deschiși, cu mare dorință de a se transforma și alchimiza.

Va mulțumesc tuturor celor care ați fost la Lead Your Life! Vă mulțumesc pentru curajul și încrederea cu care pășiți în viață. Știu că prin oameni ca voi se produce schimbarea. Marea schimbare după care toți tânjim! Și mai știu că voi puteți face DIFERENȚA! Impreună putem merge tot mai sus spre descoperirea umanității adevărate !

Cât despre puterea vizualizării am 3 lucruri să vă spun:

1. Vizualizați cât mai mult orice obiectiv al vostru și nu lăsați obstacolele să vă oprească din drumul vostru!

2. Pregătiți-vă! Am ajuns să vorbesc în fața atâtor oameni numai după ce am avut ceva de spus! Numai după ce m-am pregătit constant de mai mulți ani!

3. Detașați-vă! Cu cât ești mai detașat emoțional de un obiectiv și lucrezi cu dăruire, fără așteptări nerealiste, cu atât vei reuși mai repede să îl îndeplinești.

În încheiere, vreau să apreciez modul extraordinar în care Dragoș a ținut seminarul Lead Your Life. A fost un speaker extraodinar, care a știut să transmită emoție, să mențină energia sălii, să creeze conexiuni între oameni și mai ales să livreze informație de calitate. Multumesc Dragoș pentru oportunitatea oferită! Pentru cei care vor să aprofundeze pe 24 si 25 mai se ține programul Life Mastery și pe 31 mai High Performers Lifestyle eveniment la care sunt co-trainer și la care vrem să te îndrumăm să obții un nivel înalt de performanță, în domeniul ales de tine. Mai multe detalii găsești pe http://www.dragosbarbalata.ro/hpl/

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în nutriție și wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.