Pun pariu că nu știi să îi scrii o scrisoare lui Moș Crăciun! Uite aici o tehnică eficientă să primești tot ce îți dorești

  • 0

Pun pariu că nu știi să îi scrii o scrisoare lui Moș Crăciun! Uite aici o tehnică eficientă să primești tot ce îți dorești

cadouAșa cum am anunțat în emisiunea de la Radio 3net, mă țin de promisiune și vă arăt cum să îi scrieți o scrisoare eficientă lui Moș Crăciun, în așa fel încât să obțineți toate cadourile pe care vi le doriți de sărbători.

Procesul este simplu și se realizează foarte ușor, dar înainte de a intra în el ai de respectat următoarele reguli:

1. Află exact ce îți dorești să primești! Cel mai bine te testează prietenii și familia că nu știi ce vrei prin simpla întrebare ”Ce vrei să primești de Crăciun?”, dacă răspunsul tău e ”NU”, sau ”NU ȘTIU”, atunci nu vei primi nimic, sau nimic din ce îți dorești.

Să vă explic un pic cum funcționează impresionarea Universului cu intenții. Când tu omul, intenționezi ceva sau îți dorești ceva este important să exprimi acel gând. După ce l-ai trimis în Univers, el se întoarce la tine sub formă materializată în momentul în care ești pregătit. Să dau un exemplu, mi-am dorit foarte mult să am mașină. În momentul în care am primit o mașină să mă folosesc de ea am constatat că nu sunt suficient de responsabilă pentru ea. Adică, am primit amendă, mi-au ridicat-o, pe una am lovit-o minor. Acum că am învățat ce presupune și ce beneficii și avantaje are condusul unei mașini, am început să mă responsabilizez și să imi asum toate faptele legate de subiect.

2. Ia o foaie și un pix și scrie. Prin scris energia mentală se consumă într-o acțiune concretă. Când mintea a fost eliberată prin această metodă primește alte informații, dorințe etc!

 

Și cum ai îndeplinit cele 2 reguli simple de astfel ești pregătit/ă să începi procesul de trimitere a unei scrisori lui Moș Crăciun.

Pasul 1: Fă o listă cu lucrurile pe care ți le dorești. O să spui nu îmi doresc nimic! Ba, îți dorești, dar vrei ca alții să știe ce vrei tu, lucru care de obicei nu se întâmplă și apare dezamăgirea.

Așa că începe prin a scrie orice lucru mic: un inel, un joc, o prăjitură sănătoasă :). De aici vei vedea cum se lungește lista.

Pasul 2: Identifică potențialii mesageri pentru Moș Crăciun. Când eram mici, dădeam scrisorile mamei sau tatei, bunicilor. Acum că suntem mai mari nu ne impiedică nimeni să dam scrisorile mai multor persoane.

Adică din lista ta de cadouri poți face o asociere între cadou și persoana care ar avea potențialul să ți-l dăruiască. Asta nu înseamnă să îți creezi așteptări față de persoana respectivă, ci doar să faci o asociere mentală sau scrisă.

Pasul 3: Să scrii scrisorile, cu pixul pe hârtie, electronic, prin sms. Nu contează! Important este să comunici ce dorești.

Pasul 4: Vei vedea că din listă câteva cadouri ți le poți dărui chiar TU! Nu e nevoie să aștepți să vină de la alții dacă ai acest potențial.

Pasul 5: Detașează-te de lista de cadouri și fii în momentul prezent! Astfel lași spațiu Universului să lucreze la materializarea dorinței tale. Vei vedea că vei primi aproape toate cadourile pe care ți le dorești!

Sfaturi de final:

Vei primi toate cadourile de care ai nevoie și pe care ești pregătit/ă să le primești!

În cazul în care nu ai primit un cadou important înseamnă că te-ai atașat prea tare de el. Detașează-te și va veni

Bucură-te atât de cadourile pe care ți le-ai dorit cât și pentru cele care vin extra.

Dăruiește la rândul tău și fii receptiv la dorințele celor din jurul tău!

Sfaturile din acest articol sunt valabile pentru orice cerință ai de la Univers, le poți folosi de ziua ta sau în alt context. Spor la scris!

Sărbători fericite!

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.