Povestea training-ului de nutritie si stil de viata sanatos din Armenia

  • 0

Povestea training-ului de nutritie si stil de viata sanatos din Armenia

Buna,

IMG_0369Stii ca am fost in Armenia luna trecuta, am postat fotografii direct de la fata locului :). Insa nu am apucat sa va spun, voua cititorilor mei dragi, toata povestea. ”Together for sustainable future” a fost numele proiectului finantat de Youth in Action si destinat tinerilor interesati de un stil de viata sanatos. In acest proiect am avut onoarea de a fi trainer pe nutritie si wellness si facilitator, adica persoana care sustinea ceilalti traineri in a face cursul mai interactiv.

Desi a fost un proiect destinat tinerilor, in unele proiecte nu exista limita de varsta, iar participantii au avut varste cuprinse intre 19 si 44 ani! Wow! Asta da schimb de idei intre generatii diferite. Sper uimirea mea si a partenerei mele Arpine, s-au armonizat si s-au inteles foarte bine inca din prima zi! Ceea ce a fost excelent!

In cadrul trainingului ne-am bazat pe hrana sanatoasa! Am avut un bucatar chef care a gatit Dumnezeiește! Iti multumim Vaho!

Am invatat despre nutritie. Cun sa te hidratezi corect! Cum se consuma apa! Cum să combini corect alimentele pentru o digestie optima! Ce tip de metabolism avem si multe alte exercitii si informatii pretioase despre ce inseamna sa fii sanatos! O parte dintre aceste informatii le vom pune in practica in Wellness Tricks BootCamp – Tabara de detoxifiere si stil de viata sanatos, ce va avea loc la Cornu in 23-27 iulie. Sper ca grupul ce va veni sa fie la fel de deschis si de unit precum cei 25 de participanti din 8 tari.

IMG_0400

Am facut excursii in Erevan, dar si in afara orasului, cum ar fi Templul Garni, situat in munti cu o priveliste minunata si aer curat!IMG_0579

Apoi am luat pranzul intr-un loc special, unde ne-au aratat cu se face lavash, painea traditionala armeana. O sa va arat un video pe viitor cum m-am priceput sa fac lavash :)))

IMG_0591

Nu au lipsit serile interculturale, unde fiecare tara si-a prezentat frumusetile, mancarea si evident bautura :)

IMG_0524

Grupul s-a unit asa de mult ca inainte de plecarea fiecarui prieten, deja suntem prieteni, se lasa cu ceva lacrimioare! Superba experienta mea in Armenia. Multumesc tuturor ca mi-au dat sansa sa experiemntez si sa invat alaturi de ei. Acum sunt aici, in tara mea si sunt bucuroasa sa experimentez alaturi de voi in BootCamp!

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.