Povestea LifeCamp-ului de la Cornu! Sănătate și distracție!

  • 0

Povestea LifeCamp-ului de la Cornu! Sănătate și distracție!

A fost o dată, ca niciodată, LifeCamp-ul de la Cornu organizat de LifeUniversity pe 6-9 iunie. În poveste, Ileana Cosânzeana, adică eu :), s-a ocupat ca lifecapmperii să se hrănească sănătos! Dimineața au început cu un pahar cu apă cu lămâie, evident cu strâmbăturile de rigoare. Apoi am luptat pe terenul dușmanului…

lifecamp1.jpg1

Până balaurul a fost doborât! :)))

lifecamp1

Apoi învingătorii au fost recompensați cu mese echilibrate și delicioase! Un prânz rustic (Doamne cât s-au bucurat când au văzut brânza)

lifecamp menu

La gustări au avut surprize! Sticksuri de legume cu sos de avocado aromat cu busuioc

stiksuri cu sos de avocado

Și cum petrecerea nu putea lipsi, am făcut o shaorma vegetariana și super sănătoasă!

veggie shaorma

În ultima zi ne-am răsfățat în natură și ne-am luat rămas bun!

lifecamp

Și uite așa povestea nu s-a încehiat! A continuat cu mailuri :). Mădălin a fost așteptat acasă cu ispita (o porție de mici și cârnați), a spus NU, vreau să văd cum mă simt mâncând sănătos! Diana bea încă apă plată cu lămâie în fiecare dimineață, iar Gabriel și Alex se țin și ei de treabă! Elena, antrenoarea noastră de fitness și aerobic oricum le face pe toate :) și Amalia a fost foarte conștiicioasă în Life Camp și este în continuare, mai ales la capitolul sport!

După un așa succes, mă gândesc să organizez un BootCamp unde să intrăm și mai profund în conceptul de hrană sănătoasă, sport și conexiune cu natura! Ce ziceți, veniți în BootCamp?

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.