Nutritia Energetica

Bine te-am gasit,

Iti prezint un nou concept pe care il aplic de mai mult timp in viata mea de zi cu zi, dar si a persoanelor cu care lucrez: nutritie energetica!

Nutritia energetica reprezinta un nou concept care aduce efecte foarte mari beneficii sanatatii in timp relativ scurt. Nutritia energetica se bazeaza pe hrana corecta adusa omului ca intreg. Si ca sa te fac sa intelegi mai bine, am sa iti explic ce tipuri de hrana se utilizeaza in nutritia energetica.

Se lucreaza pe fiinta umana ca un intreg. Astfel se iau in considerare si celelate corpuri, pe langa cel fizic. Cele mai importante corpuri pe care se lucreaza constant sunt: corpul fizic, emotional, mental si spiritual.

Corpul fizic se hraneste cu alimente,

Corpul emotional se hraneste cu sentimente,

Corpul mental se hraneste cu ganduri,

Corpul spiritual  se hraneste cu iubire pura.

Fiecare corp lucrat la nivelul lui aduce stabilitate fizica, mentala si emtionala, ceea ce duce la o implinire personala, la stabilitate, armonie si la iubirea pura.

Combinand partea de dieta cu exercitii de eliberare emotionala si eliminarea de programe negative de gandire, obtinem rezultate rapide pe termen lung.

Stiai ca depozitele de grasime sunt emotii si energii depozitate? Stiai ca organismul tau are capacitatea de a extrage energia din hrana din momentul in care ai luat prima gura de mancare? Si mai stiai ca fiecare organ din corpul tau are un corp eteric, care se hraneste cu ceea ce ii dai?

Daca nu stiai, raspunsul la aceste intrebari si multe altele sunt beneficiile oferite de nutritia energetica. De aceea, asa cum te-am obisnuit, de fiecare data cand publicam un articol pe Iubim Si Gatim explicam cauzele fizice, emotionale si mentale pentru o afectiune discutata. Si de asemenea, venim si cu solutiile pentru fiecare plan. Aplicate impreuna rezultatele sunt garantate si eficiente.

Si ca sa intelegi mai bine, iti voi spune cum se desfasoara o consultatie in care se incepe un program de lucru. Si aici o sa iau exemplu, Programul Strong DETOX. Cand o persoana intra in program primeste o dieta personalizata cu scopul de a hrani trupul, dar si de a rafina energiile celorlalte corpuri: emotional, mental, spiritual. Apoi miscarea si sportul sunt recomandate. Se incep o serie de sedinte de coaching si bioenergie, in asa fel incat detoxifierea sa se produca pe toate planurile.

Pentru detalii mai multe privind conceptual de Nutritie Energetica urmareste rubrica noastra de Evenimente si afla unde si cand se tin conferinte pe aceasta tema!

Sanatate si succes!

Florentina Gionea

Specialist in Nutritie Energetica


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.