Mr. Nobody, FILMUL despre iubire, viață și moarte și mai ales despre alegerile noastre!

  • 0

Mr. Nobody, FILMUL despre iubire, viață și moarte și mai ales despre alegerile noastre!

Mr. NobodyÎn seara aceasta vă recomand un film senzațional despre viață, moarte, alegeri, nașteri. Filmul este unul excepțional și arată viața posibilele vieți ale unei persoane în funcție de alegerile făcute în momentul în care părinții săi se despart. Mr.   Nobody este ultimul pământean care a reușit să supraviețuiască după ce oamenii au depășit moartea. Pentru a descoperi amintirii din memoria acestuia de apelează la hipnoza și astfel bătrânelul de 118 ani își aduce aminte viața pe fragmente.

Amintirile din viața Domnului Nimeni apar în 3 momente cheie: la 9 ani, după divorțul părinților, la 15 ani când se îndrăgostește și la 34 de ani. Sutele de posibile destine ale vieții sale se schimbă în funcție de alegerile pe care le face: părintele cu care pleacă, fata cu care se căsătorește, etc.

Ce este important de urmărit în film:

  • cum se nasc copii și cum își aleg familiile
  • cum decurge viața actorului principal dacă merge cu mama, dacă merge cu tata sau își alege singur drumul, după divorțul părinților
  • finalul filmului, care arată că tot ce îți este sortit să se întâmple se va întâmpla indiferent de alegerile tale

Mr. Nobody face parte din colecția de filme spirituale recomandate de Iubim Și Gătim! Cu siguranță te va face să conștientizezi ce e cu tine pe acest pământ! Filmul este unul nemaipomenit, distribuția de excepție! Chiar voi continua să mă uit la el mai mult de două ori, îmi place să descopăr lucruri pe care le-am ratat data trecută. Dar gata cu vorba! Filmul îl puteți vedea AICI!

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

Vezi și:

Nosso Lar – Filmul care prezice viitorul medicinei alternative!


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.