Mici raw, fără carne

  • 0

Mici raw, fără carne

Micii raw (ne dați la gătar) fac furori pe internet! Dacă vi s-a făcut poftă și vreți să puneți câteva porții în meniul de sărbători, aveți mai jos rețeta și modul de preparare. Rețeta a fost filmată de 1 Mai și o readuc în atenția voastră!

Un 1 Mai plin de soare să aveți! Știu, vin invitațiile la grătare! Și mai știu că voi ați renunțat la ceafă de porc, piept de pui la grătar și mici. Ei, să nu ne supărăm, că avem și noi variante. Astăzi v-am pregătit mici raw, fără carne. Au ieșit delicioși și aproape identici la gust :). Vezi trucul mai jos pentru a obține cei mai buni mici ;)

Ingrediente

20130430_231011 cPentru compoziție:

100 -150  de grame de soia granule

100 g de cașcaval afumat dat pe răzătoare

100 g de brânză de oaie dată pe răzătoare

80 g de ciuperci tocate mărunt

3 fire de ceapă verde tocate mărunt

5 căței de usturoi pisați

condiment pentru mici sau grătar

3 linguri de făină integrală de gâu sau grâu măcinat

20130430_231128Pentru sos:

50 de ml de ulei de măsline

2 lingurițe de boia

piper

cimbru

Truc: pentru a avea o compoziție mai consistentă, adaugă soia fără să o înmoi în prealabil.

M-a uimit rețeta de mici raw cât de asemănătoare a ieșit la gust cu micii din carne. Testeaz-o și tu și împarte-o cu prietenii tăi de pe Facebook și Twitter!

Vezi și

Sarmale de post cu semințe de dovleac


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.