Mi-am propus să slăbesc, dar nu reușesc! Ce să faci în 4 pași simpli pentru rezultate concrete

 • 0

Mi-am propus să slăbesc, dar nu reușesc! Ce să faci în 4 pași simpli pentru rezultate concrete

La sala cu David Beckham :)

”Mi-am propus”! Mi-am propus să iau examenul cu o nota mare, dar o să învăț de mâine. Mi-am propus să o scot pe vecina blondă la un suc, dar îi cer mai târziu numărul de telefon! Mi-am propus să fiu plin de mușchi, să moară fetele după mine, mă duc de luni la sală! Mi-am propus să fiu din ce în ce mai sexy și atrăgătoare, dar de săptămâna viitoare o să mă ocup de felul în care arăt!

Mi-am propus să slăbesc, dar nu reușesc! Înainte de a reuși hai să vedem ce ți-ai propus: Mi-am propus să slăbesc! Suuper! Câte kilograme? În cât timp? Ce ești dispus să faci pentru asta? De multe ori, lumea doar își propune! Și rămâne acolo la nivelul mental. Nu vrei slăbi niciodată doar dacă îți propui. NICIODATĂ! Sau poate da, însă ar trebui să ai un super mental, care să poată face minuni.

Renunță la ”nu reușesc” și fă următorii pași pentru a slăbi eficient:

1. Setează-ți intenția! Spune chiar așa ”Intenționez să slăbesc 5 kilograme în două săptămâni” (nu seta o intenție eronată de a slăbi 10 kg într-o săptămână, pentru că nu va funcționa) sau altă intenție pe care tu o ai: intenționez să renunț la dulciuri șamd.

2. Găsește-ți o motivație puternică!  Dacă vecina blondă este motivația ta, folosește-o. Dacă prietenii sau familia sunt motivația ta, suuper. Cea mai puternică motivație setată ar trebui să vină din interiorul tău și pentru tine, astfel dacă slăbești, dar vecina blondă nu te place nu vei fi nici dezamăgit, nici trist și nici stima de sine nu va avea de suferit.

3. Fă planul de acțiune!  Ce am de făcut pentru a atinge scopul dorit: să mă hrănesc natural (hrana bio, alimente crude și preparare cel mult la abur), să fac sport (3 ore de sport intens pe săptămână sunt minimul cerut), să mă accept așa cum sunt (a fi de acord cu kilogramele în plus pe care le ai ești de acord cu tine așa cum ești aici și acum, acest lucru te va ajuta să nu mai fii împotriva ta și să te focusezi mai bine pe obiectiv). Mai pune în plan tot ce crezi tu că este benefic pentru tine sau ți-a fost recomandat de un specialist în nutriție.

4. Pune planul în practică!  Stabilește în ce zile mergi la sală și nu rata orele de sport orice ar fi! Dacă persoanele din jur te testează din punct de vedere culinar, refuză politicos și rămâi pe poziții. Adoptă o atitudine pozitivă față de proces în sine.  E un plan foarte important de urmat!

Ai pus în practică planul, nu ai cum să nu reușești. Nu reușesc persoanele care se opresc la starea intenției și la scrierea planului de acțiune și este normal. Cei care duc la bun final ce și-au propus REUȘESC! Pentru ei nu există limite. Am un prieten care a slăbit 60 de kilograme și arată fantastic de bine. O să vă spun povestea lui la un moment dat! Până atunci pune cei 4 pași în aplicare și spune-le și prietenilor tăi de pe Facebook și Twitter  despre ei!

Spor la treabă! Și dacă ai întrebări nu ezita să mă contactezi! :)


No Comments

ステファニア ガル

1 iulie 2013 at 12:45 pm

Felicitari multeee persoanei ce a reusit sa scape de 60 de kg… Multaaaa munca la mijloc. Si eu de la 112 kg am ajuns la 68 kg (clar nu peste noapte)… As vrea sa am 60 kg (la 175 cm inaltime) dar simt ca momentan organismul ma refuza in intentia mea de a mai da jos inca 8 kg … Asa ca am decis ca in loc sa ma agit sa mai scap de acele kilograme, sa-mi tonific musculatura… Restul ‘om trai si ‘om vedea ^^

  Florentina Gionea

  1 iulie 2013 at 12:56 pm

  Felicitari! Inseamna ca ai o vointa de fier si multe alte calitati. Sanatate multa chiar te apreciez!

  Elena

  12 iulie 2013 at 11:35 pm

  Sunt curioasa cum ai reusit sa slabesti si in cat timp. Eu am 104 kg si 173 cm inaltime si mi se parea imposibil sa mai ajung vreodata la 65 kg, dar asta pana am citit commentul tau. Imi poti da te rog mai multe detalii…as vrea sa stiu cum ai reusit .. iti las adresa mea daca vrei sa imi impartasesti experienta ta. giul_lianna@yahoo.co.uk multumesc

   Florentina Gionea

   15 iulie 2013 at 1:04 pm

   Elena, sigur poti slabi! Exista principii generale pentru a slabi, cum sunt cele prezentate de mine pe blog si de alti nutritionisti. Mai exista insa si principii personale, care sunt motivatia, autodisciplina si alegerile inteligente. Pentru a slabi corect ai nevoie de un regim echilibrat si personalizat. Si evident de imbinarea celor 2 tipuri de principii.

Shadi Hassan

2 iulie 2013 at 10:19 am

Eu am scapat de 16kg in 4 luni.Lumea ma intreaba tot timpul cum.Eu le spun ca cea mai buna intrebare este de ce.Ei ma aproba dar in sinea lor tot cred ca daca ar stii cum…ar reusi.De ce ul care m-a condus a fost totul…restul e chiar usor.

  Florentina Gionea

  4 iulie 2013 at 9:24 am

  Ador oamenii motivati, care stiu ce vor si mai ales de ce vor! Bravo! Esti un exemplu!

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.