Mesaj pentru Români, mesaj pentru România, mesaj pentru suflet

  • 0

Mesaj pentru Români, mesaj pentru România, mesaj pentru suflet

IMG_9917La mulți ani România! La mulți ani români! Intenționez ca mesajul de 1 Decembrie să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Este important să refacem țara și să refacem România, să o aducem la nivelul la care merită cu adevărat.

Anul 2013 a fost și este un an plin de realizări pentru mine și pentru țara mea. De aceea mesajul meu pentru noi toți este:

”Popor român drag și binecuvântat,

Este momentul să ne trezim sufletele și să aducem iubirea și compasiunea între noi, să lăsăm orgoliile deoparte și să construim împreună. Haideți să renunțăm la frică, la victimizare, la ego, la necinstirea aproapelui nostru, la concurență și la bătălie între noi! Haideți să îmbrățișăm iubirea, înțelegerea, compasiunea, haideți să facem toate aceste schimbări în interiorul nostru și să le manifestăm în Univers! Haideți să înțelegem ce înseamnă cu adevărat să ne asumăm responsabilități și ce înseamnă cu adevărat să ridicăm țara la rang de cinste!

Bogăția, prosperitatea, puterea este în noi! Suntem cel mai binecuvântat popor de Dumnezeu. Țara noastră este Raiul pe Pământ! Haideți să schimbăm și viziunea conducătorilor prin rugăciune și acțiuni concrete de schimbare și evoluție.

Vă scriu acest mesaj din sufletul meu de tânăr, care își iubește țara și care face lucruri pentru ea. Știu că și voi sunteți mulți care faceți sau care intenționați să faceți. Cel mai important este să acționam corect și să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre!

Vă transmit multă iubire și lumină!
Suntem un popor binecuvântat!”

IMG_9905Că să putem deveni puternici, este important să lăsăm ego-ul deoparte. Articolul Ego versus Wellness (starea de bine) la nivel national descrie cel mai bine modul în care ne manifestăm și ce ar trebui să facem pentru a crește împreună!

Puterea exemplului: Tinerii antreprenori din ROMANIA (Video) spune cu tărie și demonstrat că avem un potențial extraordinar. O resursă umană cum nu se găsește în lume! Haideți să o folosim!

Iubim România! Moldova și România s-au unit în Armenia! Să nu uităm de frații noștri de peste Prut. Să nu ne uităm valorile naționale și varietatea de posibilități pe care o putem genera.

Suntem puternici! Haideți să dăm mână cu mână și să accesăm această putere toți cu inima română!

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.