Marți seară, gătesc pentru evenimentul organizat de Eden Center! Vino și tu!

  • 0

Marți seară, gătesc pentru evenimentul organizat de Eden Center! Vino și tu!

_DSC0545Marți seară vă voi pregăti două rețete speciale din tolba mea cu rețete! Totul se întâmplă în cadrul evenimentului ”Grup pentru creșterea frecvenței și însoțirea în schimbare”, organizat de Eden Center în București, zona Piața Sudului. Îmi plac provocările și mai ales să aflu lucruri despre mine, de aceea evenimentul de mai sus este potrivit pentru a ne ridica frecvența, dar și a ne bucura papilele gustative cu rețetele Iubim Și Gătim!

Avem supă! Voi pregăti pentru participanți o supă rece de castraveți, extraordinar de bună și de răcoritoare, excelentă pentru vară! Încă mai ai timp să te înscrii la eveniment.

Docar avec moutard este una din rețetele mele favorite, pentru că este exquisite, nu doar după nume, ci și după gust!

Evenimentul ”Grup pentru creșterea frecvenței și însoțirea în schimbare” va avea loc la Tifalis Events și va începe de la ora 18.00. Tema serii este ”Cunoașterea de sine – Aflarea părților pozitive și negative și cum sa le folosiți în favoarea voastră!”. Pentru mai multe detalii click aici! Participarea se face pe bază de donație.

Pentru cei care sunt interesați să afle cum stau din punct de vedere al sănătății și al nutriției, voi face teste cu aparatul Quantum Analyzer, aparat care analizează fiecare organ, sistem al corpului, sintetizarea nutrienților (vitamine, aminoacizi) etc. Participanții la eveniment primesc o reducere de 50% pentru ședința. Prețul final este de 35 ron și presupune testarea și analizarea valorilor principalelor organe (inima, ficat, plămâni, etc).

Pentru înscrieri și detalii sunați  la 0737308882 sau scrieți pe edencenter.ro@gmail.com.

Vă pup și abia aștept să degustăm bunătățile Iubim Și Gătim! Vino cât mai mulți prieteni, spune-le și lor despre veniment prin  Google+,  Facebook și Twitter!


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.