Alimentația Capriconilor, nevoie mare de aducere a calciului în organism

  • 0

Alimentația Capriconilor, nevoie mare de aducere a calciului în organism

capricornCapricornii sunt persoane disciplinate și puțin încăpățânate, atribute care le sunt de mare ajutor atunci când vine vorba de respectarea unei diete. Cu rigoarea și strictețea lor au toate șansele ca în urma unei diete să adopte un stil de viață sănătos.

O dietă bogată în calciu și proteine este esențială pentru nativii acestei zodii. Numai în acest mod Capricornii pot sa-mi mențină sănătatea. Și cum toate zodiile au predispoziții spre câte o afecțiune (că așa a fost lăsat să fie), lipsa de calciu a capricornilor poate arăta o dereglare a glandelor suprarenale și a glandei tiroide.

Metodele cele mai bune și care dau roade atunci când vine vorba de a slăbi, sunt pentru Capricorni curele de detoxifiere, drenajul limfatic, sauna și băile cu ierburi aromate și cu rol detoxifiant.

Capricornilor  se recomandă peste, cartofi, oua, nuca de cocos și evitarea condimentelor și mâncărurile prea picante. Pentru cei care au ales un stil de viață vegetarian sau raw vegan este important să își aducă aportul de proteine și calciu din alimente precum avocado, semințe de chia, quinoa. Cât despre fructe sunt recomandate portocalele (bogate în calciu), pepenele roșu și verde. Legume din categoria celor verzi: broccoli, spanac, varză.

Plante aromate și mirodenii: busuioc, mărar, pătrunjel și leuștean, salvie, mentă etc. Semințele de in, chia și susan aduc iar un aport mare de calciu în organism. Migdalele și fructele uscate sunt, iar o sursa de calciu nemaipomenită. De exemplu, dacă consumi 5 smochine uscate pe zi aduci 135 de mg de calciu pe zi, o mână de migdale aduce un aport de 266 de mg de calciu pe zi.

Cam atât pentru Capricorni, pentru rețete delicioase vizitați categoria Rețete Video!

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.