La mulți ani de Sfântul Ion tuturor sărbătoriților! Cum se face o urare deosebită!

  • 0

La mulți ani de Sfântul Ion tuturor sărbătoriților! Cum se face o urare deosebită!

Fotograf: Gabriel Filip

Fotograf: Gabriel Filip

Acum un an sau doi scriam un simplu post pe Facebook prin care îmi învățam prietenii cum să facă urări frumoase și cu efect mare asupra persoanei care primea felicitările. Azi, de Sfântul Ion aproape 2 milioane de români își sărbătoresc ziua de naștere (fraza asta îmi aduce aminte de vremea când scriam la ziar), printre care și eu.

Azi o să vă zic La mulți ani Ion, Ioana, Ionel, Ionuț, Ionela, Nela, Ionica într-un mod diferit pe care îl puteți folosi și voi în a-i felicita pe cei dragi, familie, prieteni, cunoștințe, șefi. Procesul este simplu și se face în 3 pași:

1. Raportează-te la calitățile persoanei și întărește-le. De exemplu, Ionel ești un prieten extraordinar de bun, îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase din relația noastră de prietenie ….

2. Înzestrează persoana cu calități noi.   Mesajul poate continua astfel …. să ai parte mereu de sănătate și împlinire, ești puternic și minunat! La mulți ani!

3. Spune sau scrie cuvintele cu mare credință în ele și cu o vibrație crescută, astfel persoana, dacă e deschisă poate accesa toate aceste stări de bine.

Acum să vă urez și eu:

”Ioni, Ioane, Ionele, Ionuți, Ionici și toți cei care vă sărbătoriți ziua onomastică sau de naștere, să știți că sunteți oameni buni și gospodari, că munca voastră este plină de har și energie și că fiecare dintre voi sunteți parte din construcția unei lumi mai bune, a unei țări mai frumoase și a unui stat în schimbare spre bine. Bucurați-vă de fiecare clipă din viața voastră, de familie, de copii, de prieteni. Păstrați mereu un zâmbet în suflet și aduceți-l pe buze atunci când nimeni nu zâmbește. La mulți ani! ”

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.