Iubim. De ce nu e bine să faci amor imediat după masă

  • 0

Iubim. De ce nu e bine să faci amor imediat după masă

sexkissVorbesc foarte serios :D, iar subiectul poate fi cât se poate de serios. Sunt sigură că ați trecut printr-o serie de peripeții după o masă copioasă, unele mai puțin penibile, altele mai mult, însă toate la fel de comice! Voi explica în acest articol ce se întâmplă din punct de vedere al organismului atunci când un cuplu alege să facă amor imediat după ce luat masa (mic dejun, cina, prânz, nu contează).

Să începem cu masa. De obicei mâncăm mult mai mult decât corpul nostru are nevoie. Ceea ce presupune un efort mai mare al sistemului digestiv să facă digestia. Bun, ce se întâmplă de la prima îmbucătură? Presupun că știți că digestia începe din gură, acolo saliva se amestecă cu mâncarea și începe descompunerea ei, evident cu ajutorul masticației (acesta este cel mai important motiv pentru care avem dinți, să ne ajute să ne hrănim). Hrana ajunge în stomac, unde sucurile digestive se eliberează pentru a descompune hrana, substanțele nutritive încep să fie separate și ajung în intestinul subțire, de acolo sângele transportă nutrienții în organism, exact unde este nevoie de ei. Procesul de digestie este mult mai complex și mai amplu, eu v-am spus pe scurt ce și cum se întâmplă.

Ce e important să mai știi este faptul că în timpul digestiei o foarte mare cantitate de sânge este concentrată în zona abdominală pentru procesul de digestie.

Ce se întâmplă înainte, în timpul amorului. Tot sângele este vedeta. Preludiul presupune creșterea nivelului de excitație, creșterea pulsului inimii și implicit creșterea fluxului sanguin. Sigur vă amintiți starea de oboseală de după masă, mai ales când masa e prea bogată, asta înseamnă că o mare cantitate din sângele vostru e centrată pe digestie. Dacă se inițiază și un act sexual, organismul este solicitat și mai mult și de aici se pot desprinde o serie de evenimente neplăcute, dar super amuzante (vomitat, vânturi. aroma depinde felurile de mâncare consumate mai devreme :) ).

Râdeți voi râdeți, că și eu râd, dar în mintea vostră știți că am dreptate. E bine să așteptați măcar 1 oră înainte de a vă apuca de nebunii și ar fi bine în perioada asta să nu îi dați cu alcool, vă spun eu că nu crește nici potența, nici apetitul sexual (s-a demonstrat științific)! Eu zic să îi avertizezi și pe prietenii tăi de pe Google+,  Facebook și Twitter!

Hai, iubiți-vă mult!

Citește și:

Sunt vegetarian/ă, cum îmi aleg un partener?


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.