Hrana bogată în grăsimi dăunătoare pentru nativii din zodia Leu

  • 0

Hrana bogată în grăsimi dăunătoare pentru nativii din zodia Leu

leuBun găsit dragilor, deși avem Horoscop Săptămânal, voi continua să scriu articole și despre alimentația fiecărei zodii în parte. Astăzi aducem în prim plan zodia Leu. Nativii din zodia Leu ar trebui să fie atenți la ce alimente consumă atunci când vine vorba despre proteine și mai ales despre grăsimi. De aceea dieta lor este necesar să fie una echilibrată între carbohidrați, proteine și grăsimi.

Dar să vedem puțin constituția unui leu. Cei născuți în zodia Leu au o sănătate de fier în tinerețe, un metabolism foarte activ care îi ajută să se mențină într-o formă fizică bună; acest lucru se schimbă odată cu vârsta când leii vor trebui să fie mai atenți la sursa alimentelor și să nu devină sedentari.

Femeile din zodia Leu sunt atrase de dietele inovative, pe care le adoptă repede și le și pun în practică. Ambițioase fiind, nu renunță până nu își ating scopul. Nativii din zodia Leu, știu să se abțină atunci când vor de la mâncare, însă când dau de plăcerea gustului lucrurile se complică puțin. În general au regrete după ce au mâncat ce nu trebuia.

O problemă cu care se confruntă, în mod deosebit, leii este constipația. Consumul de lichide și o clismă periodică poate rezolva acestă problemă destul de ușor. Hrana bogată în fibre este iar o soluție simplu de accesat. De aceea din alimentația zilnică a leilor să nu lipsească cerealele, în special germenii de grâu și secară, migdalele, nucile, lămâia, merele, nuca de cocos, orezul, piersicile, sfecla, fructele de mare și gălbenușul de ou. Legumele și fructele proaspete, salata verde, iaurtul natural nu trebuie să lipsească. Pe lângă acestea cei din zodia leu trebuie să consume alimente bogate în fier.

Nativii din zodia Leu sunt predispuși să aibă probleme cu inima și colesterolul. Grăsimile sunt contraindicate și cel mai bine ar fi să consume aceste grăsimi din surse naturale, cum ar fi nuci, avocado sau nuci de cocos. De asemenea se recomandă consumul de usturoi și pătrunjel (ambele ajută la curățarea sângelui).

Leii, zodie de foc, sunt persoane deschise, energice, înclinate către sport. Știu și sunt la curent cu noutățile alimentare și cu noile trenduri în materie de sport. Lucru excelent de altfel. Sunt dispuși să încerce cât mai multe tipuri de sport de la simple plimbări pe munte, până la cele care produc exces de adrenalină.

Cam atât dragii mei!

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

Citește și:

Racul și alimentația ”hidrică” echilibrată

Gemenii, nativii care au nevoie de o alimentație energetică

Taurul și alimentația verde (alcalină)


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.