Ești curios să afli marele CÂȘTIGĂTOR al Programului Wellness Tricks? Vezi ce a făcut pentru a câștiga!

  • 1

Ești curios să afli marele CÂȘTIGĂTOR al Programului Wellness Tricks? Vezi ce a făcut pentru a câștiga!

2014_04_16 Wellness Tricks placa sponsoriUraaa, avem 2 câștigători! Premiul din Săptămâna 5 va reveni unui participant din Programul Wellness Tricks, iar Marele Premiu va ajunge la persoana care a respectat toate provocările din Programul Wellness Tricks. Ce să mai, o nebunie totală!

În Săptămâna 5, participanții au avut drept provocare să ofere cel puțin 5 îmbrățișări pe zi, plus provocările acumulate pe durata celor 4 săptămâni. Pentru unii provocarea a fost foarte ușoară, pentru alții foarte grea. Avem aici mărturisirea unei concurente:

”M-am înscris în program pentru mine și numai pentru mine și programul mă vizează numai pe mine. Nu vreau să implic pe nimeni altcineva în programul meu, doar că sムpunctez îmbrățisări.  Nu vreau să contabilizez îmbrățisările pe care le dau/primesc. Nu vreau sムmムgânndesc a€œsa, tocmai m-a îmbrățișat, deci mai punctez una îmbrățișare. Trebuie sムîl mai îmbrățișez  de x,y ori, că sムîmi iasムla număƒr”. Nu pot, nu îmi place. Iar în rest nu pot să mă duc la alte persoane pe care le cunosc și să le spun că eu vreau să le îmbrățișez așa, tam-nesam. Nu pot. Ύntr-adevăƒr este o sarcinム€œgrea”.

Ea a ales să nu respecte provocarea cu îmbrățișarea și o felicit pentru curajul de spune și face ceea ce crede că e mai bine pentru ea! În rest a respectat toate provocările!

În Săptămâna 5 avem primul bărbat care primește premiul în Programul Wellness Tricks, până acum doar femeile au fost mai norocoase. Deci câștigătorul ultimei săptămâni este … Zoltan Jakab din Târgu Mureș! Felicitări! 

Deși Zoltan a făcut o prostioară, primește premiul din Săptămâna 5 pentru curajul de a-și recunoaște faptele și pentru că a respectat provocarea, deși i s-a părut grea. Să vedem ce prostioară a făcut Zoltan: Ne distrăm cu noua provocare. Îmbrățișările nu sunt ceva prea comun în viața noastră. Am dar 3 îmbrățișări. Una chelneriței de la MC Donalds, cealaltă șoferului (Alin), și cealaltă Șefului.”

 

”Concluzia zilei: După  mâncarea de la MC Donalds , am simțit cutremure în stomac. Noroc ca nu a trebuit decât să călătoresc în mașină. Un plus că am fost pe la MC Donalds, a fost că am bifat trei îmbrățișări.”

Zoltan s-a distrat de minune cu provocarea. A avut motiv să îmbrățițeze toate fetele pe care le-a întâlnit în cale :)

Și acum MARELE PREMIU de la Solaris și parteneri merge la ….

Uite ce spune Aliona despre experiența în Programul Wellness Tricks:

” M-am cântărit și am slăbit 2 kg a€“ la începutul programului aveam 49, acum am 47. Yeyyyyy !!!”, având în vedere greutatea ei inițială, nu avea așa mare nevoie să slăbească.

”  Am început provocarea de 30 de zile fără lactate și ouă și sper din tot sufletul că această perioadă să îmi demonstreze că nu am nevoie de aceste produse în alimentația mea. E o chestie care mă macină de mai bine de jumătate de an și uite că începe să prindă formă acum! ”

 ”Mă simt foarte bine fizic și psihic ceea ce este esențial. Chiar dacă e vară, vremea din ultimele 10 zile nu m-a ajutat prea mult. Eu sunt meteo-dependentă și ploile, lipsa soarelui îmi induc stări de depresie. Cu toate acestea cu sport, mâncare sănătoasă, apă, îmbrățișări și râsete, aceste stări s-au diminuat dramatic ceea ce e fantastic. Trebuie doar să găsesc în continuare noi provocări în fiecare săptămână care să mă țină în priză. ”

   ” Starea de bine s-a îmbunătățit simțitor: mă simt mai vioaie, mai ușoară, cu mai mult chef de viață șic el mai important cu multe idei și proiecte de dezvoltare personală! Cred că aceasta e cea mai mare realizare!

 Acest program m-a ”€œvindecat” și ”m-a pus pe roate”.  Și sper că efectul va fi de lungă durată! 

 Mulțumesc Florentina! ”

Și noi îți mulțumim pentru cele împărtășite.

Felicitări Aliona! Să te bucuri de premiu, dar stai că nu știi care e premiul! Uite aici ce ai câștigat:

  • Produse de la Solaris de peste lei 330 lei
  • 1 loc la Seminarul Life Habits de 1 zi, organizat de Dragoș Barbălată pe 28 iunie în București
  • 1 voucher la orice curs de dezvoltare personală organizat de Sorin Peligrad
  • 1 Consultație completă cu Florentina Gionea. Pentru mai multe detalii despre consultație dă click AICI!

Câștigătorii sunt rugați să trimită un mail cu adresa de livrare a produselor și număr de telefon pe florentina@iubimsigatim.ro .

Felicitări tuturor prietenilor mei din Programul Wellness Tricks! Am ajuns să îi cunosc, să îi iubesc! :) Sunt mândră de voi! Vreau, ca de acum, să fiți exemple pentru cei din jur și să îi inspirați! Mai am o surpriză pentru voi, pregătesc un BootCamp unde să punem în practică tot ce înseamnă programul Wellness Tricks! Cine e interesat încă de pe acum, să îmi scrie un mail în care să își exprime intenția!

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro


1 Comment

Marni

6 octombrie 2016 at 8:53 pm

Dejligt I ogsÃ¥ godt kan lide den De har bl.a. Isabel Marant i Gossip i Kbh og hos FF2 i Ã…rhus – ved dog ikke lige hvilke modeller de ha3028#r&;

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.