Doctorul zice că sunt sănătos, dar eu mă simt …

  • 0

Doctorul zice că sunt sănătos, dar eu mă simt …

E a Vida Continua...Astăzi pornim o serie de articole sub titlul ”Doctorul zice că sunt sănătos, dar eu ma simt…” – lipsit de energie, trist, abătut, nemulțumit, cu dureri de cap cu carcane negre, îmi cade părul, mi se exfoliază unghiile, etc. Foarte multe persoane ajung la mine cu replica: ” Nu știu ce am! Am făcut toate analizele, doctorii spun că sunt bine, dar eu nu mă simt bine! Ajung să cred că am probleme cu capul! Oare să merg la psiholog!?!”. ”Nu!” le răspund. ” Nu e nevoie să mergi la psiholog, problema ta este una de natură subtilă, anumite cauze emoționale, metale și spirituale îți arată lucruri despre tine”.

În această serie de articole vom analiza simptome pe care oamenii le au, dar pentru care medicii nu au un răspuns concret. Deși persoana simte că este ceva în neregulă cu ea și deși medicul spune că analizele sunt corecte, simte că sănătatea îi este afectată.

O să încep această serie, ca de obicei, prin exemplul personal. Acum 3 ani, mi-am făcut multe analize. Aveam probleme cu stomacul și reflux duodenal. Mi-am făcut analize de sânge, ecografii, endoscopii, consultații peste consultații. Tot ce mi s-a putut spune era că am un reflux duodenal și că e o boală cu care voi trăi toată viața, că nu se vindecă și că după ce mănânc să nu stau întinsă la orizontală, plus câteva pastile. Câți bani am cheltuit numai pe analize și consultații, dacă aveam un Quantum Analyzer pe atunci, de restul îmi cumpărat vreo 2 -3 perechi de pantofi super faini :)!

Problema mi s-a rezolvat numai după ce am făcut schimbări radicale în viața mea. Am ales o hrană sănătoasă, am renunțat la carne, dulciuri și prăjeli. Am început să lucrez cu doi terapeuți holistici foarte buni, care mi-au prescris suplimentele necesare pentru a rezolva problema cu stomacul și duodenul. Am lucrat la cauzele spirituale ale îmbolnăvirii mele și am descoperit că ficatul, care după doctori era foarte sănătos, avea probleme mari cu energia proprie.

Așa că sfatul meu este să nu vă mulțumiți cu explicații medicale de genul: ” Nu aveți nimic! Sunteți perfect sănătos/oasă! E o mică disfuncție, dar nu vă faceți probleme!”. Scopul acestui articol nu este acela de a-i denigra pe medici. Medicina este și va fi foarte importantă pentru omenire, însă din punctul meu de vedere nu este completă pentru că tratează doar efectul, nu și cauza.

Sunt sigură că și TU ai o poveste pe acest subiect! Te rog să o împărtășești cu noi într-un comentariu mai jos sau pe  Facebook și Twitter !

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.