Din 6 ianuarie reîncep activitatea la Cabinetul de Nutriție și Wellness. Vă aștept cu drag la consultații!

  • 0

Din 6 ianuarie reîncep activitatea la Cabinetul de Nutriție și Wellness. Vă aștept cu drag la consultații!

4La mulți ani! Să avem am bogat în sănătate, iubire, succes, familie prieteni și în proiecte. După o vacanță binemeritată, revenim la treabă și la misiunea cu care am fost înzestrată de sus. Așadar, de luni 6 ianuarie reîncep activitatea la Cabinetul de nutriție și wellness din cadrul Centrului Forța Vieții, situat pe Splaiul Independenței Nr 2J, et 1, Ap 6, Interfon 06, programările se fac la 0727784667. Cei care nu ați descărcat deja voucherele cu 50% reducere, încă o mai puteți face până pe 14 ianuarie!

Anul acesta vă aștept cu diete noi, exerciții de echilibrare energetică noi, exerciții de wellness coaching noi. De curând am primit și inițierea în Karuna Reiki, tehnică prin care se lucrează cu energia și lumina Arhanghelilor și mai ales a Maicii Domnului. Karuna Reiki ajuta la eliminarea blocajelor energetice și fizice, restabilirea calmului în organism, echilibrarea corpului emoțional și redarea stării de bine.

În 2014, am multe surprize pentru voi. O să le dezvălui pe parcurs și de îndată ce se pun în practică. Vă urez un an frumos și vă mulțumesc pentru toată susținerea și aprecierea din 2013. Știu că împreună putem construi o lume mai bună. Schimbarea din fiecare dintre noi duce la ridicarea vibrației și a stilului de viață, și a bunăstării! Sa fim fericiți și să fim pe drumul nostru! La mulți ani!

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.