De ce să stai mereu lângă campioni!?! Cu Anca Bucur – Miss Fitness Universe Romania

  • 0

De ce să stai mereu lângă campioni!?! Cu Anca Bucur – Miss Fitness Universe Romania

Anca BucurEste un citat care spune: Dacă ești primul într-un cerc, înseamnă că nu ești în cercul potrivit! Azi vă vorbesc despre o campioană la propriu și la figurat.

Aproape în fiecare dimineață mă antrenez cu ea. O știu de mulți ani, însă de curând am aflat că pe lângă un antrenor foarte bun este și o campioană desăvârșită, e Miss Fitness Universe România! E Anca Bucur, femeia cu un corp superb care zâmbește în fiecare dimineață cu gura până la urechi, când noi suntem adormiți și abia avem chef să începem trainingul.

Nu e nevoie de foarte multă interacțiune să citești pe trupul Ancăi faptul că se antrenează mult, că muncește pentru a face performanță și de ce nu pentru a aduce mândrie țării noastre! 

Îmi place Anca pentru că e pozitivă, jovială, muncitoare și plină de viață. Și acum îți voi da câteva beneficii pe care le ai dacă stai pe lângă un campion:

1. Te motivezi. Chiar dacă nu ajungi la performațele lui, măcar te străduiești!

2. Te molipsești de energie pozitivă!

3. Poți accesa la nivel energetic din experiența lui. Partea de practică îți revine ție!

4. Poți cere sfaturi!

5. Copiază de la el tot ce e mai bun și ți se potrivește. Apoi adaptează pentru ce ai tu nevoie în viață. Nu toți trebuie să fim campioni!

 

Motto-ul de azi: Dacă nu ai un campion pe lângă care să stai, caută-ți unul! Și cum o avem pe Anca exemplu azi, vineri pe 27 iunie în Florida USA, între orele 13.00 și 16.00, Anca Bucur reprezintă România la Concursul Internațional Miss Fitness Univers! Să îi ținem pumnii și să vină acasă cu premii! Succes Anca!

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.