Cum să ai mai mulți Bani, Timp și Energie! Folosește-te de CODUL DE REDUCERE oferit de Dragoș!

  • 0

Cum să ai mai mulți Bani, Timp și Energie! Folosește-te de CODUL DE REDUCERE oferit de Dragoș!

Bine v-am găsit,

hpl 31 maiExperiența de la Lead Your Life 5.0 a fost una extraordinară! Cine nu a fost în sală nu știe că pe 31 mai este programat Seminarul High Performers Lifestyle! Seminar la care participanții au primit o reducere. Reducere posibilă doar în seara evenimentului Lead Your Life. După mai multe discuții cu Dragoș Barbălată, l-am convins că ar fi bine să aibă beneficii și cei care nu au ajuns la seminarul gratuit. Astfel, am reușit să obțin un COD DE REDUCERE pentru tine. Codul este IG10. Pentru a-l putea folosi, adăugați-l în formularul de înscriere și veți plăti 150 de lei în loc de 190 lei, valorarea stabilită pentru seminar. Acest cod este valabil doar pentru cititorii Iubim Și Gatim! Formularul îl găsești AICI!

În cadrul High Performers Lifestyle sunt co-trainer împreună cu Dragoș și îți voi arăta cum să gestionezi partea de energie atunci când vine vorba despre hidratare, alimentație și sport. Sincer, abia aștept seminarul! Cred că este unul foarte reușit, mai ales că absolvenții au reușit să obțină rezultate imediat! De asemenea, Oana Popa ne va învăța cum să avem relații de succes!

Mai multe detalii despre High Performers Lifestyle:

High Performers Lifestyle te ajută să obții succesul și împlinirea personală prin instalarea obiceiurilor de succes și organizarea vieții tale pentru performata și o viață plină de satisfacții.

High Performers Lifestyle nu este un workshop numai despre cum să devii mai bun în ceea ce faci, să câștigi mai mulți bani, dar și despre cum să fii mai împlinit și să găsești acel echilibru între planul profesional și cel personal.

Seminarul are loc Sâmbătă 31 mai, ora 10-18, la Hotel Europa Royal, București.

Nu este un program pentru oricine. Este un program pentru cine vrea să treacă la treabă. Pentru cine s-a săturat să stea blocat și vrea să treacă la următorul nivel.

Ce înveți participând la workshop?
– Vei afla care este a€œmuschiul” pe care este nevoie să-l antrenezi pentru a avea mai mult timp și cum să faci asta efectiv.
– Un toolbox de 7 startegii mentale pentru a performa
– Vei afla care este secretul pentru a deveni mai bun în ceea ce faci și să îți dublezi venitul în 6 luni.
– Vei afla cum să-ți instalezi obiceiuri de a€œ2mm” care pe termen lung vor avea un impact major asupra vieții tale, și să îți facă plăcere în același timp
– Cum să îți gestionezi emoțiile- să deblochezi verigă slabă care îi ține în loc pe mulți oameni
– Cum să ai timp pentru ține și pentru ce este cu adevărat important pentu ține
– Vei afla cum să îți crești vitalitatea și energia (avem invitat un expert pe nutriție și wellness)
– Vei beneficia de un grup de suport pe 3 săptămâni după workshop
– Vei învăța cum să obții mai multă siguranță în viață ta, pentru a te putea concentra pe ceea ce îți dorești cu adevărat

Mai multe detalii găsești pe :  http://www.dragosbarbalata.ro/hpl/
Pentru infromatii suplimentare: office@youngprofessionals.ro

Ne vedem acolo! Nu uita să folosești CODUL DE REDUCERE! IG10 trece-l în formularul de înscriere și plătești doar 150 lei, în loc de 190 lei.

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în Nutriție și Wellness
Veggie Chef

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.