Clubul de Gatit Timisoara

gina-patruPasiunea mea  pentru gatit a venit in urma unei probleme de sanatate. Am fost nevoita sa tin un regim foarte strict, fara carne, lactate, oua, faina alba, zahar.

Mi-a fost foarte greu sa renunt la ciocolata si a trebuit sa gasesc variante de ciocolata fara zahar si am descoperit dulciurile raw vegan.

Inainte nu-mi placea sa gatesc. Gatesc cat mai simplu, asa se simte bine corpul meu.

O data cu schimbarea stilului alimentar mi-am descoperit pasiunea pentru dulciurile raw vegan. Am participat la cateva cursuri de profil si am invatat trucuri si retete pe care le fac pentru mine si cei din jurul meu.

In ceea ce priveste clubul ma vad tinand cursuri de gatit atat pentru adulti cat si pentru copii, organizand diverse intalniri despre un stil de viata sanatos cu invitati din tara si creand o comunitate fizica de oameni interesati de un stil de viata sanatos: gandire pozitiva, sport, hrana .

Din proprie experienta stiu ca intalnirile cu persoane care gandesc la fel ajuta foarte mult.

Mi-ar placea ca acest club sa devina un reper important in oras.

Gina Patru

Responsabil Club de Gatit Timisoara

 

 

Cella Buciuman

Primul meu contact cu veganismul a fost in urma cu aproape 4 ani cand, m-am confruntat cu o serie de probleme medicale datorate consumului mare de produse lactate. Am inceput prin a ma documenta si a pune in aplicare in bucatarie diverse retete care m-au determinat atat pe mine, cat si pe familia mea, sa ne schimbam stilul de viata.

In 2016, am urmat trainingul de Vegan Chef, oferit de Vegan Gastronomy Culinary Academy din Spania, prima academie acreditata de Vegan Society, unde am avut sansa sa intalnesc si sa lucrez alaturi de bucatari vegani din intreaga lume. Am descoperit o alta lume a aromelor si a diversitatii, care mi-a deschis viziunea catre un cu totul alt stil de gatit.

Cred cu tarie ca asa cum alimentatia iti poate fi medicament si sportul are o la fel de mare insemnatate si, recomand tuturor sa isi gaseasca o cale ce li se potriveste si sa o urmeze cu convingere.
Pentru mine, Clubul Iubim si Gatim este o chemare la nou, la voie buna si la invatare, pe care sunt
convinsa ca iubitorii de mancare buna o vor imbratisa cu interes.

 
Cella Buciuman
Responsabil Club Iubim Si Gatim Timisoara