Clubul de Gatit Tulcea

Alina BarbuSunt raw chef de peste 3 ani. Pasiunea pentru bucataria raw gourmet a luat nastere  din dorinta de a hrani oamenii altfel, de a oferi mai mult decat mancare, de a oferi hrana vindecatoare si in acelasi timp plina de gust.

Daca as fi pusa in situatia de a alege din nou ce sa fac in viata aceasta, tot bucatarie vegana as face.

Iubesc sa gatesc, sa hranesc, sa fac oamenii fericiti si asta ma implineste.

Motivul pentru care m-am alaturat grupului Iubim si Gatim este ca “unde-s multi puterea creste” si asa vom putea mai usor sa imparatasim vestea buna, adica cea a unei vieti in plina sanatate si armonie.

 

Alina Barbu

Responsabil Club Iubim Si Gatim Tulcea

 

Bună, sunt Marieta, tehnician nutrționist!Marieta Vlad
În urmă cu aproape 4 ani, am pornit pe un drum nou în cautarea unei vieți mai sănătoase. Nu știam ce mă așteaptă, dar am descoperit o lume nouă plina de arome.
Noul stil de viață sănătos mi-a adus armonie și echilibru între corp, minte și suflet, dar mai ales mi-am recăpătat silueta din adolescență.
Îmi place să-mi prepar singură hrana și îmi pare rău că majoritatea dintre noi am abandonat acest obicei din lipsă de timp.
Cred că sentimentul de a mânca preparate făcute de tine cu suflet și energie proprie este unic și cu siguranță înfluențează soarta acelui preparat. A te hrăni înseamnă mai mult decât să-ți potolești senzația de foame pe care o ai înainte să-ți burdușești stomacul cu tot ce ai găsit prin frigider, pe rafturile frumos colorate din supermarket sau la prima patiserie găsită în drum spre birou.
Hrana este momentul tău cu tine, ce merită savurat în liniște și cu siguranță meriți ce e mai bun. Nu te mulțumi cu puțin!
Calitatea hranei pe care o mâncăm este de fapt calitatea noastră ca întreg.
Tu cât de prețios te porți cu tine ?
M-am alăturat conceptului IUBIM SI GATIM  pentru a promova alimentația sănătoasă și în orașul meu.Vă așteptăm cu drag  la clubul de gătit să descoperim împreună aroma alimentelor sănătoase!

Marieta Vlad
Tehnician Nutriționist
Responsabil Club de Gătit Tulcea

 

 


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.