Clubul de Gatit Resita

 

BeatriceNumele meu este Beatrice Pozsar iar pasiunea mea pentru a gati sanatos a inceput in anul 2000 cand am devenit vegetariana.  La inceput a fost o adevarata provocare,  dar totodata  si o placere sa testez retete si sa aflu despre ingrediente  noi, folosirea  si combinarea lor corecta.

Apoi in 2015 am absolvit cursul de “Tehnician nutritionist” si “Fitness Nutrition Diet Specialist” al Asociatiei Internationale Masterclass din Bucuresti, iar in cadrul studiului de caz pentru lucrarea de licenta am obtinut rezultate foarte bune in ameliorarea durerilor generate de artroza si obezitate cu ajutorul dietei si suplimentelor.

Cateva  beneficii pe care le apreciez la alimentatia raw-vegana si vegana sunt timpul rapid de preparare, faptul ca din cateva ingrediente simple iese o masa  gustoasa,  dar poate cel mai important beneficiu este un sistem imunitar mai puternic si o stare de sanatate vizibil imbunatatita.

Te astept cu drag la atelierele de gatit sanatos ale clubului Iubim si Gatim din Resita  ca sa cream impreuna sanatate la farfurie.

 

Beatrice Pozsar

Tehnician nutritionist si Fitness Nutrition Diet Specialist

Responsabil Club de Gatit Resita


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.