Clubul de Gatit Galati

Delia Gavriliu O.Chiar dacă nu sunt obișnuită cu bucătăria și bucătăreala, responsabilitatea este cea care mă anima să fac parte dintr-un asemenea proiect. Consider că suntem datori să conștientizăm că ceea ce mâncăm ne influenţează calitatea vieţii. Mai nou, calitatea de mămică mă îndeamnă să fiu selectivă și să încerc să aduc în alimentaţia familiei mai multe fructe, legume și seminţe.

Profesionalismul pe care l-am găsit la Florentina Gionea m-a făcut să vreau să fac parte dintr-un proiect ambiţios legat de alimentaţia copiilor. Împreună putem învăţa să preparăm mâncare sănătoasă!

 

Așa cum am învăţat că informaţia înseamnă putere, eu fiind responsabilă de portalul de știri locale www.presagalati.ro, tot așa vreau să înţeleg cum funcţionează alimentaţia și mai ales să învăţ cum să o aduc în viaţa mea în mod sănătos.

 

Delia Oprea

Responsabil Club Iubim Si Gatim Galati

 

Alina Barbu

Sunt raw chef de peste 3 ani. Pasiunea pentru bucataria raw gourmet a luat nastere  din dorinta de a hrani oamenii altfel, de a oferi mai mult decat mancare, de a oferi hrana vindecatoare si in acelasi timp plina de gust.

Daca as fi pusa in situatia de a alege din nou ce sa fac in viata aceasta, tot bucatarie vegana as face.

Iubesc sa gatesc, sa hranesc, sa fac oamenii fericiti si asta ma implineste.

Motivul pentru care m-am alaturat grupului Iubim si Gatim este ca “unde-s multi puterea creste” si asa vom putea mai usor sa imparatasim vestea buna, adica cea a unei vieti in plina sanatate si armonie.

 

Alina Barbu

Responsabil Club Iubim Si Gatim Galati

 


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.