Cine e norocosul castigator al PREMIULUI din Saptamana 2!?! Esti curios sa aflii?

  • 2

Cine e norocosul castigator al PREMIULUI din Saptamana 2!?! Esti curios sa aflii?

2015_01_23 Wellness Tricks placa final22Hehe,

Premiul din saptamana 2 e tare delicios si folositor! Si provocarea a fost pe masura! Acum e acum! Sa vedem cine castiga:

- produse alimentare sănătoase de la Solaris, sponsorul nostru principal, pentru o luna (cand am vazut ce bunatati au pus pe lista mi s-a facut pofta instant)

- apa de calitate pentru o luna de la Aqua Carpatica

- un Pachet Detox&Slim de la Canah

- un premiu special de la Casa Jad Boutique

- o invitatie pentru o persoana la Seminarul Aniversar Evoluam Impreuna!

Avem din nou un clasament!!! Participantii sunt foarte constiinciosi si plini de entuziasm. Insa pana la clasamente, hai sa vedem cateva dintre rezultatele din aceasta saptamana!

DACA VREAU, POT ! mi-am dovedit mie insami ca pot fi ambitioasa, ca pot duce la capat orice imi propun, ma simt in al noualea cer si asta datorita voua ! Abia astept saptamana aceasta cu Detox-ul ! Sportul mă relaxează, oricât de obosită aș fi, mă ajută să mă concentrez, să uit de orice altceva, mă face să mă simt că zbor.”  Casian Andreea

„Concluzia săptămânii ………Ma simt ca iesita din barlog dupa o iarna grea in care am lenevit . Ma simt trezita la viata. Simt energie, si optimism la cote maxime. Ma bucur enorm ca din intamplare am dat de programul tau . Imi place mult ceea ce fac cu tine , cu voi toti . Multumim pentru sfaturile pretioase. Ma simt implinita! Sunt fericita ca am adus trei persoane dragi mie in acest program si incep sa cunosc o persoana noua, pe partenera mea din acest concurs!” Mihaela Badea! .

„Cea mai buna idée a mea de pana acuma fost sa intru in acest program. Multumesc pentru aceasta oportunitate pentru ca altfel nu ma mai apucam in veci de sport, deoarece nu aveam timp sa merg la sala” Teodorescu Claudia.

„Iti multumesc Florentina pentru acest program care m-a “readus” la viata. Sunt plina de energie, as muta muntii din loc si ma simt fresh datorita hidratarii eficiente. Am descoperit apa Aqua Carpatica de care nu o sa ma mai despart si sportul pe care-l lasasem departe de viata mea, crezand ca nu mai sunt in stare sa-l fac. Sunt fericita ca m-am regasit! Astept cu nerabdare provocarea nr. 3.” Alina Florela Costea

„Astăzi l-am consultat şi pe domnul Cântar. Mi-a zâmbit voios arătându-mi cu 2kg mai puţin faţă de momentul începerii programului. Ei, cum să nu continui şi mai îndârjită?!” Andra Simionov

Frumos, nu-i asa! ?! Sa vezi cum lucruri simple iti transforma viata cum nici nu te asteptai. Ma bucur ca sunteti in comunitate si sa discutati si mai ales ca va sustineti reciproc in program.

Acum Clasamentul din Saptamana 2:

1.Andra Simionov

2.Monica Ungureanu

3.Mariana Constantin

4.Bianca Vesteman

5.Alina Florela Costea

6.Duica Cornelia

7.Adriana Petrescu

8.Cristina Andrei

9.Mihaela Badea

.… iar castigatoarea este (pentru ca baietii nu sunt azi in clasament :) ) …………. Random. org spune Numarul 3, adica Mariana Constantin din Bucuresti!

Felicitari Mariana! Stim ca pentru tine noua provocare din saptamana 3 este destul de grea, sper ca premiul sa te motiveze si sa te tii de treaba pana la final.

Mariana ai castigat:

- produse alimentare sănătoase de la Solaris, sponsorul nostru principal, pentru o luna (cand am vazut ce bunatati au pus pe lista mi s-a facut pofta instant)

- apa de calitate pentru o luna de la Aqua Carpatica

- un Pachet Detox&Slim de la Canah

- un premiu special de la Casa Jad Boutique, un abonament cu 12 sedinte de masaj pe patul cu pietre de jad si masaj shiatsu.

- o invitatie pentru o persoana la Seminarul Aniversar Evoluam Impreuna!

Pentru a intra in posesia premiului te rog sa trimiti un email cu datele tale (nume complet, adresa de livrare, numar de telefon) la florentina@iubimsigatim.ro.

Felicitarii noii castigatoare!!! Aveti o surpriza pe platforma azi! :)

Sanatate si succes!

Florentina


2 Comments

Elena Moroianu

18 februarie 2015 at 10:03 am

Felicitări!
Mă bucur pt. Câştigătoare.

    Gabriela

    18 februarie 2015 at 12:00 pm

    felicitari sincere sa te bucuri de premii

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.