Ce-ar fi iubirea fără mâncare? sau Ce-ar fi mâncarea fără iubire?

  • 0

Ce-ar fi iubirea fără mâncare? sau Ce-ar fi mâncarea fără iubire?

food5Iubirea e în tot și toate! Iubirea e atunci când faci ce îți place și starea ta este atât de sublimă, încât nimeni și nimic nu te poate distrage de la ceea ce faci. Și dacă o face, îi vei răspunde cu aceeași iubire! Întrebările existențiale de azi sunt: Ce-ar fi iubirea fără mâncare? sau Ce-ar fi mâncarea fără iubire?

Hmmm, ce-ar fi iubirea fără mâncare? Ar fi, iubirea există și e pretutindeni! Dar nu ar fi la fel! Diminețile grăbite în care mama pregătește micul-dejun pentru toată familia. Câtă iubire și devoțiune pune ea în acest proces, cum îi adună pe toți în jurul mesei și îi servește cu dragoste.

Prânzul luat între prieteni sau colegi. Da ei, prietenii tăi care te susțin atunci când simți că nu mai poți, care îți fac petreceri surpriză și care te sfădesc atunci când nu ești pe calea cea bună. E tot iubire, manifestată la un nivel sincer și profund!

Serile romantice, când ieși pentru prima oară la masă cu persoana care-ți trezește fluturași în stomac, sunt tot din iubire. Iubirea și mâncarea, împreună devin un act de măreție și cinstire a divinului din fiecare. De aceea, nu uita că ești mereu însoțit/ă de iubire, tot ce trebuie să faci este să te deschizi și să o primești.

Ce-ar fi mâncarea fără iubire? Mâncarea fără iubire  nu există! O vezi în farfurie, dar ea nu există. Gustul ei este fad, cu siguranță vei avea ceva de comentat. Și nu-mi spune că n-ai mâncat feluri de mâncare fade, că nu te cred! Iubirea pe care o transmitem în timpul preparării mâncărurilor sporește valoarea energetică și nutritivă, hrănește trupul și sufletul.

Pune în rețetele tale ingredientul secret, binecuvântează mâncarea cu orice ocazie, pentru că prin cuvântul tău poți aduce mai mult decât probabil crezi. Și dacă mai ești sceptic, vezi ce putere ai asupra apei în documentarul WATER!

Din iubire pentru prietenii tăi distribuie materialul pe Facebook și Twitter!


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.