Castigatorul din saptamana cu nr. 4 in Programul Gratuit Wellness Tricks Online

  • -

Castigatorul din saptamana cu nr. 4 in Programul Gratuit Wellness Tricks Online

2015_01_23-Wellness-Tricks-placa-final2.jpeg

Salutare dragii mei,

Ati trecut cu brio si de cea de a 4-a saptamana din Programul Gratuit Wellness Tricks Online! Rezultatele sunt in fiecare saptamana foarte frumoase si pentru asta vreau sa va felicit pe toti pentru munca pe care o faceti in folosul sanatatii si tineretii voastre, chiar daca am mai spus asta.

Saptamana aceasta desemnam un singur castigator, dar nu va intristati, mai avem saptamana nr. 5 care acusi se incheie si abia astept sa vad rezultatele.

Catigatorul din aceasta saptamana va primi:

- produse de la Canah si produse de la Solaris;

Toate sunt pentru optimism si indeplinirea cu succes a provocarii din saptamana 4 a programului!

Dupa ce am citit ce mi-ati scris, am decis ca premiul din Saptamana 4 sa mearga catre:

Mihnea Sandu! Wow! Un domn constiincios de data aceasta, dovada ca nu doar doamnele si domnisoarele se tin de treaba intr-ale wellness-ului. Uitati ce ne spune Mihnea:

„Eu rad de ma prapadesc aproape zilnic. Am o gasca de baieti sportivi cu care ies des si nu la bere, ci la limonada fara zahar :)) glumesc, dar ne abtinem cat putem sa nu o dam pe nesanatoase. Asa, sa revin la subiect…mi-a placut provocarea si am ras si mai mult decat de obicei saptamana asta…spunem bancuri bune, ce sa mai…cat despre celelalte lucruri din program le fac oricum destul de bine, dupa cum am scris si in notebook saptamana de saptamana; dar trebuie sa recunosc ca m-a ambitionat mai mult acest program sa imi duc la capat obiectivele de sanatate si ma simt mult mai energic! Florentina, iti doresc sa ai cat mai multi adepti in program ca faci o treaba tare buna!”

Multumesc Mihnea pentru aprecieri si te felicit cu drag pentru premiu! P.S.: Va asteptam pe tine si prietenii tai in Tabara de Detoxifiere si Nutritie Energetica sa ne tineti o sesiune de bancuri. Data trecuta am fost o gasca de fete frumoase, una si una. :))

Felicitari va spun tuturor, inca de acum, pentru ca va descurcati foarte bine, cu siguranta, mai departe cu provocarile din saptamana cu nr.5! !

Dupa cum bine stiti Programul Wellness Tricks Online se va incheia in cateva zile, dar nu fiti tristi! Ne vom putea intalni curand si lucra impreuna pentru o sanatate mai buna din toate punctele de vedere la evenimentele viitoare despre care va voi anunta, dar mai ales in Tabara de Detoxifiere si Nutritie Energetica care va avea loc in data de 13-17 iulie, la resortul de 5* Euro Park, Fundata, Brasov.

Daca inca nu ai aflat detalii despre tabara, CLICK AICI, sigur o sa-ti placa si mai sunt doar 2 zile pentru a profita de PRETUL SPECIAL.

*Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail pe florentina@iubimsigatim.ro cu Numele complet, Adresa de livrare, Adresa de E-Mail si Numarul de Telefon.

Sanatate si succes!

Florentina & Echipa Iubim si Gatim


Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.