Azi avem 2 câștigători la două concursuri cu premii oferite de Solaris! Te afli printre ei?

  • 2

Azi avem 2 câștigători la două concursuri cu premii oferite de Solaris! Te afli printre ei?

2014_04_16 Wellness Tricks placa sponsoriAzi e marți, zi norocoasă. Avem de anunțat 2 câștigători a două concursuri cu premii de la Solaris. Primul câștigător este din Programul Wellness Tricks. Program care te ajută să adopți un stil de viață sănătos! Wellness Tricks se află în Săptămâna 3 și participanții sunt din ce în ce mai implicați și mai serioși.

Al doilea concurs încheiat este cel dedicat zilei de 1 Iunie și constă în dulciuri sănătoase de la Solaris. Și aici avem 1 câștigător. Câștigătorul este Monika Erzsebet din Cluj Napoca!

Ea a câștigat dulciuri sănătoase de la Solaris:

1. Turta dulce

2. Musli Mix Fara Zahar

3. Covrigei cu mac

4. Deliciu rosu

5. Tentații dulci

Felicitări Monika, să te bucuri de ele împeună cu fetița ta! Te rog să trimiți un mail la florentina@iubimsigatim.ro pentru a afla cum intri în posesia premiului.

Al doilea concurs este mult mai greu. Participantii își asuma responsabilități pentru a adopta un stil de viață sănătos. În săptămâna 2 au avut de consumat 2 litri de apă pe zi și să facă cel puțin 45 minute de sport la diferite intensități. Înainte să anunț câștigătorul vă povestesc un pic despre ce au făcut participanții în program:

În ziua 1 au pornit motivați și au făcut sport. În ziua doi s-au trezit cu febră musculară :). În ziua 3 a început să le treacă febra musculară. În ziua 4, majoritatea obosiți! Din ziua 5 până în ziua 7, energici, plini de viață. Pozitivi și motivați!

Câștigătoarea premiului Wellness Tricks din Săptămâna 2 este …… Isăilă Gabriela din Iași. Gabriela a muncit mult în săptămâna ce a trecut și a reușit să își gestioneze foarte bine programul. Concluzia săptămânii ei este:

”A fost o săptămâna foarte încărcată pentru mine, multe examene și mult de învățat, dar m-am străduit cu toate acestea să păstrez programul cu apa și să fac sport în fiecare zi. Trebuie să mă mai obișnuiesc cu multe lucruri , dar primul lucru ar fi sportul făcut și dimineață. În această săptămână am încercat de câteva ori și am descoperit niște efecte minunate, mai multă energie pe timpul zilei, mai multă bună dispoziție , mai multă putere de concentrare și lista continuăă!”

Gabriela felicitările noastre! Ai câștigat premii de la Solaris de peste 250 de lei. Pentru a intra în posesia premiului, te rog să trimiți un email la florentina@iubimsigatim.ro.

Ei hei, ce de premii, ce de oameni sănătoși!! Îmi place mai ales când văd rezultate! Suntem puterea exemplului toți! Felicitări și celorlalți participanți în Programul Wellness Tricks și ei au respectat provocările, numai că la extragere, numa unu-i norocos :)

Sănătate și succes!
Florentina Gionea
Consilier în nutriție și wellness
Veggie Chef
www.iubimsigatim.ro

 

 


2 Comments

Monika Erzsebet

3 iunie 2014 at 10:29 pm

Wow, multumesc mult de tot! Imi plac foarte mult produsele Soraris. Mi-ati facut ziua fericita. :)

    Nutritionist Florentina Gionea

    10 iunie 2014 at 10:25 am

    Cu placere! Continua sa promovezi un stil de viata sanatos, alturi de Solaris si Iubim Si Gatim! Sa te bucuri de produse!

Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.