ATENȚIE!!! Cât de natural este ce mănânci? Video-ul de mai jos te va lamuri

  • 0

ATENȚIE!!! Cât de natural este ce mănânci? Video-ul de mai jos te va lamuri

brand

Salutare, azi vreau să aduc în atenția voastră mâncarea naturală, bio și cât de sănătoase sunt alimentele pe care le consumăm. Suntem ființe manipulate emoțional de companiile de marketing. Credem că mâncăm una, când de fapt e cu totul ceva nesănătos. Greșeala pe care o facem este aceea că nu citim eticheta și luăm produsele drept naturale doar pentru că SCRIE pe cutie.

Am să vă spun o întâmplare. Biscuiți cu ovăz, știam de ei, știam că sunt naturali și buni și ajută digestia. Citisem vreodată eticheta? Nu! Într-o zi, înfometată prin oraș mă opresc într-un magazin și iau repede o pungă de biscuiți, îi plătesc și înfulec vreo 2. Deh, chiar îmi era foame. Potolită pe moment mă apuc să citesc eticheta. Na surpriză! Ce îmi văd ochișorii: faină albă, zahăr, margarină. MARGARINĂ!!!! și vreo câteva arome, cică naturale. De atunci nu mai cumpăr biscuiți fără să citesc eticheta și nici alte produse pe care nu le-am mai folosit.
Sunt multe firme și de biscuiți și de sucuri și de multe altele care se folosesc de cuvinte precum Natural, Fără Conservanți Proaspăt, Sănătos și multe altele. Nu mă apuc să vă dau exemple, deși știu câteva banduri ”foarte sănătoase”. Și ca să vă convingeți și mai mult, va recomand video-ul de mai jos. E făcut de americani. Asta nu are importanță pentru că toate marile banduri americane sunt la noi pe piață și ne supunem acelorași reguli de marketing, în mare parte.

După aceste imagini nu mai am nimic de adăugat! Este mult prea evident! Nu am cunoștinte 100% despre ce inseamnă organic la noi. Voi cauta informații din surse sigure și oficiale și revin să le împărtășesc și cu voi.

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

Veggie Chef


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.