”Atelier de râs – efecte benefice asupra sănătății”, marți 22 octombrie la Centrul Forța Vieții

  • 0

”Atelier de râs – efecte benefice asupra sănătății”, marți 22 octombrie la Centrul Forța Vieții

Atelier de ras goup fotoDragilor, marți 22 octombrie ora 19.00, ne vedem la Centrul Forța Vieții la ”Atelierul de râs – efecte benefice asupra sănătății”. Vom râde mult și copios, vom face exerciții de stimulare a organelor interne prin râs, vom discuta efectele benefice ale râsului și mai ales ne vom împrieteni. Mai multe detalii aveți în materialul de mai jos! :))))) Și să râdeți cu gura până la urechi în fiecare zi!

Știți ce e râsul?

Râsul este o formă de expresie a feței umane care exprimă veselie, fiind în corelație cu o serie de procese fiziologice. Râsul este reacția normală a unui om sănătos la o situație comică, însoțită de o stare de relaxare după constatarea lipsei pericolului sau conflictului, fiind și o reacție de autoapărare față de senzația de teamă. Ramura științifică Gelotologie (grec. „gelos“ = râs), este ramura care se ocupă cu studiul râsului.

Atelier de ras,De multe ori oamenii se lasă pradă stresului, oboselii, necazurilor sau problemelor. Când acest lucru se întâmplă, centrii energetici se închid și starea de bine dispare, fiind foarte greu restabilit. De aceea, râsul are puterea de a deconecta omul de la stresul cotidian și a reinstaura starea de bine în numai câteva minute.
Când lucrurile au luat o întorsătură serioasă se recomandă terapia prin râs.

Calitățile râsului natural
Râsul dărâmă barierele şi to­peşte plictiseala, oboseala şi de ce nu, propriile inhibiţii. Spe­cia­liştii au observat că doar câteva activităţi sportive contribuie la fel de bine ca râsul la elimi­na­rea bioxidului de carbon din plă­mâni. O repriză de râs cu poftă a­duce în organism cât o şedinţă de aerobic, tenis sau fitness.

Ase­menea excitaţiei, râsul acţionea­ză asupra pielii şi a sistemului neuro-simpatic, pe care îl sti­mu­lează.Când ne apucă râsul, eli­minăm toate tensiunile şi a­gre­­sivităţile, iar organismul ce­de­ază acestei miraculoase des­tin­deri care ne poate regenera.

Atelier de rasCel mai mare avantaj din acest punct de vedere este faptul că poți râde oricum, oriunde, de orice, dar nu de oricine! Acestea fiind zise va asteptam marti, 22 octombrie, la centrul Forta Vietii, pentru o portie zdravana de ras in cadrul „Atelierului de ras – efecte benefice asupra sanatatii”. Vom lucra cu exerciții de destindere și conectare cu copilul interior, vom face exerciții de deschidere a chackrelor și vom stimula organele interne prin râs!

Evenimentul face parte din programul Wellness Tricks. Vezi aici toate atelierele:
http://iubimsigatim.wordpress.com/2013/10/05/programul-wellness-tricks-cum-sa-obtii-starea-de-bine-simplu-si-eficient/

Numar de locuri: 25

Investitia in sanatatea ta: 35 lei

Durata: 2h

Locatia: ”Forța Vieții – Centru de Terapii Complementare”, Splaiul Independenţei nr.2J, et.1, ap.6, interfon 06, 040011 Bucuresti, Romania

Pogramarile se pot face la numerele de telefon: 0740 030 052/0727784667 sau prin email la forta.vietii@yahoo.ro/florentina.gionea@yahoo.com.

Atentie!!! Numarul de locuri este limitat. Se vor lua in considerare doar rezervările făcute la numerele de telefon de mai sus sau prin e-mail. Daca vrei sa vezi evenimentul pe Facebook, da click AICI!

Până data viitoare

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.