Astăzi în Junk Food Vegetarian: Băuturile carbogazoase la masă

  • 0

Astăzi în Junk Food Vegetarian: Băuturile carbogazoase la masă

Sursa Foto: cocacola-company.com

Sursa Foto: cocacola-company.com

Articolul de azi te ajută să conștientizezi de ce ești balonat, ai gaze, reflux gastric și duodenal, gastrită și ulcer. Dacă am putea respecta cele mai mici principii la masă, am putea foarte simplu să ne ferim de boli care sincer nu au niciun beneficiu în viața nostră.

Iți dorești să fii un vegetarian sănătos, renunță la a mai consuma băuturi carbogazoase și dulci la masă. Plus că nu te vei mai confrunta cu probleme de digestie și nici boli precum cele enumerate mai sus. Ar fi indicat să nu consumi deloc, iar apa minerală să o înlocuiești cu una plată și cu un pH ridicat.

Efecte ale consumului de băuturi carbogazoase:

Înainte de masă – ajunse în stomac, sunt eliberate sucurile gastrice pentru a produce digestia carbohidraților și neutralizarea acidului, care arde mucoasa.

În timpul mesei – hrana este amestecată cu băutura respectivă, nutrienții sunt distruși în timp ce sunt îngurgitați. Efectele băuturii se răsfrâng asupra hranei, fără a mai putea fi folosită ca sursă de energie lentă și durabilă.

După masă – mâncarea ajunsă în stomac este trecută prin procesul de digestie încă de la primele înghițituri. Corpul este fericit, mai ales dacă este o hrană sănătoasă și începe descompunere nutrienților pentru sintetizare. Să presupunem că ai avut o masă alcalină și plină de vitamine, în momentul în care ai băut sucuri carbogazoase sau apă minerală la masă, ai anulat toate efectele pozitive și toată hrana a devenit acidă (dăunătoare pentru organism).

Multe persoane folosesc scuza: ”Am renunțat la carne, la aia, la aia, măcar cu asta să rămân!”. E alegerea lor, însă ar fi bine să știe că le face mult mai rău decât carnea, aia sau aia. Mai mult de cât atât, astfel de băuturi dau doar senzația de plăcere, energie ”falsă” și dependență. La toate astea se adaugă reclamele de la TV, care nu fac altceva decât să ne inducă dorința mentală, repet mentală de a consuma produsele respective.

Vă pup cu drag și sper să conștientizați (asta e cel mai important) că orice otravă pentru organism, ingerată regulat, are efecte devastatoare.

Împarte articolul cu prietenii tăi de pe Facebook și Twitter, le poate fi de folos!

Citește și

Cum o gură de cola m-a pus direct la pământ


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.