Alimentația pentru zodia Balanță – atenție la dulciuri și la grăsimile saturate!

  • 0

Alimentația pentru zodia Balanță – atenție la dulciuri și la grăsimile saturate!

zodii_balantaAm ajuns în zodia Balanță! O zodie dulce aș spune eu! Balanțele sunt înnebunite după dulciuri și după tot ce înseamnă grăsimi. În general, le aleg pe cele saturate (nesănătoase). Lucru ce devine total în defavoarea lor și care se cunoaște cu preponderență după vârsta de 45 de ani.

Zodia balanță se caracterizează printr-un corp, zvelt, cu forme mai rotunjite în partea de sus a trunchiului (umeri, piept). Ca și zone ce ar trebui protejate sau zonele riscante sunt: deasupra plexului, piept, gât, față, umeri, brațe. Deci se îngrașă foarte ușor în aceste zone, la care se adaugă șoldurile și fesele. Metabolismul lor este destul de scăzut, datorită aportului de dulciuri și grăsimi, iar legumele și fructele pot face minuni.

Ca și probleme de sănătate nativii din zodia Balanță  se confruntă cu dureri de rinichi. Consumul regulat de apă și reducerea nivelului de sare din organism sunt necesare. Vezi aici ce cauze au afecțiunile rinichilor! Din cauza aportului foarte mare de dulciuri, care de fapt satisface o insuficiență de eliberare a bilei sunt afectate vezica biliară și ficatul (grăsimile saturate).

Cât despre alimentație , Balanțele știu una și bună ”Aș mânca ceva dulce! Știu e 10 seara! Dar, îmi e pofta, ce să fac, dacă organismul îmi cere?” După cum spuneam, prea multe gustări dulci, pline de zahar și alimente cu grăsimi rele. Balanța nu se poate rezuma la “o gură”, până nu termină toată porția nu este suficient.

Balanțele, dacă vor să fie sănătoase, este foarte important să adopte un regim echilibrat și sănătos. Poate începe ziua cu proteine și zaharuri lente (pâine integrală, musli fără zahăr adăugat). De asemenea,  practicarea de sporturi ușoare, după care creșterea nivelului de efort treptat aduce o stare de bine și de sănătate.

Elimină cafeaua de dimineață! Foarte multe persoane înlocuiesc mic-dejunul cu cafeaua, ceea ce îi determină seară să mănânce ceva dulce, cât se poate de dulce!

Cura de slăbire astrologică pentru Balanța: orice fructe sau legume care cresc în localitate și cereale.

Deci, pentru Balanțe se recomandă o detoxifiere a ficatului, colonului, o drenare a bilei și reglarea pH-ului, care este acid (de aici ies din discuție persoanele care se hrănesc sănătos).

Până data viitoare

Sănătate și succes!

Florentina Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.