5 metode simple și eficiente să te tratezi de răceală!

  • 0

5 metode simple și eficiente să te tratezi de răceală!

lamaie cu ghimbir Hmm, răceala își cam face de cap zilele astea prin țară. Și dacă te-ai întâlnit cu ea sigur ai nevoie de cele 5 metode simple prin care te poți trata de răceală. Și să nu mai lungim vorba, hai să vedem ce este de făcut.

Metoda UNU

UNgeți gâtul cu Ulei! Nu cu orice ulei și nu oricum. Pentru a scăpa ușor și eficient de durerile în gât și mai ales de răceală fă gargară cu apă călduță (o canuță) în care pui 2-3 picături de ulei de cuișoare. De asemenea, mai poți consuma 2-3 picaturi de ulei de oregano, ajută foarte mult la curățarea sistemului limfatic.

Metoda DOI

Dă-i cu ceai, O cană de Întreagă! Bea cel puțin o cană de ceai cald cu jumătate de oră înainte de masă. Folosește ceaiuri bogate în vitamina C, cum ar fi cele de fructe, echinaceea sau cătină. (pune și puțină lămâie).

Metoda TREI

TRE să beI 1 litru de apă cu lămâie și ghimbir. Apa se bea la temperatura camerei, iar concentrația se face puțin mai puternică. Verificați fiecare cum vă împăcați cu gustul.

Metoda PATRU

PATul nu este cea mai bună RUtină în răceală. De obicei, când ne ia răceala simțim nevoia să ne abandonăm în pat. Este o soluție ok pentru moment, însă ar fi bine să faci o tură mică prin casă, sau să îți întinzi membrele și corpul. Evident fără să depui efort.

Metoda CINCI

CINă, prânz sau gustare CIne le servește cu: usturoi, ceapă, ardei iute sau hrean? Tu! Aceste alimente este indicat să le combini cu hrana ta zilnică, ce cuprinde în perioada de față supe calde, salate verzi, morcovi, țelină, ouă și brânzică de țară.

Răceala se instalează în corp de la un virus, care pătrunde în organism datorită sistemului imunitar scăzut. O altă metodă de a răci este aceea pe baza de oboseală și stres, când vitaminizarea și mineralizarea scad drastic,  corpul își cere dreptul la o alimentație și o odihnă corectă. Pentru a face diferența dintre răceală și criză de vindecare dă click AICI!

Combină cele 5 metode de a trata răceala și vei avea rezultate imediate!

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.