3 trucuri pentru a ne bucura de un noul val de bucate de Revelion

  • 0

3 trucuri pentru a ne bucura de un noul val de bucate de Revelion

Fotograf: Laura Caraculacu

Fotograf: Laura Caraculacu

Știu cum e de Sărbători, toată lumea mănâncă, se relaxează, mănâncă, se plimbă, mănâncă :)))). Românii pun întotdeauna bucate alese pe masă. Nici nu s-a terminat bine mâncarea gătită pentru Crăciun că deja gospodinele se gândesc la noul meniu pentru masa de început de 2014.

Eu m-am gândit că v-ar prinde bine câteva sfaturi și trucuri pentru a detoxifia corpul și pentru a reduce starea de saturație în care se află toată lumea pentru a putea mânca cu plăcere din meniul pentru Revelion.

Trucul 1

Reduceți din consumul de mâncare și mâncați mai multe salate. Grăsimile consumate în această perioadă au fost destul de multe, mai ales din cele saturate (dăunătoare pentru organism).

Trucul 2

Dimineața beți pe stomacul gol 500 de ml de apă cu lămâie. Apa cu lămâie să fie la temperatura camerei sau calda. Cantitatea de 500 de ml este perfectă pentru a curăța intestinele. La fel de bine puteți consuma sucuri fresh de citrice.

Trucul 3

Fatbuster! Una dintre cele mai bune metode de a arde grăsimile este aceea de a consuma cocktailul minune de simplu Fatbuster. Se face simplu din apă, lâmâie și ghimbir ras. Fără îndulcitori. Fatbuster se poate consuma pe toata durata zilei, cel puțin 1 litru.

Aceste 3 trucuri sunt simple și ușor de pus în practică. Puțină autodisciplină și treaba e rezolvată.

Sănătate și succes!

Florentina Gionea

Consilier în Nutriție și Wellness

PS: Nu uita să dai SHARE pe  Facebook și Twitter !

 


Leave a Reply

Evenimente urmatoare

Nu exista evenimente programate deocamdata.